146Pcs 3D Saulės Sistemos Dėlionės Nustatyti Planetos stalo Žaidimas Knyga "PASIDARYK pats" Jigsaw Mokymasis ir Švietimas Mokslas Žaislas Vaikams Gimtadienio Dovana

0
0 Atsiliepimai

€24.91 €20.18
Kiekis:

SKU: 1232097

Pagrindinės žaliavos: naudojami saugūs ir beskonis EPS putų lapo ir dvipusis padengtas popierius, su tam minkštas elastingumą.

Gerai padarė: produktas yra rafinuotas išvaizdą ir paprastas surinkimas.Surinkimo procesas yra be klijų ir žirkles, ir sluoksnio struktūra ir kortelės pozicija yra sujungti, padaryti jį saugesnį.

Gamybos yra puikūs, produktas yra suskirstytas pagal realaus dydžio, paviršiaus spalva yra subtilus ir realus, ir visa tai labai gerai atkurta, suteikiant svaiginančius jausmas.

Praktinė vertė: Jis gali ne tik leis jums mėgautis džiaugsmo rankas, bet ir ugdyti sąvoka trimatę erdvę ir loginio mąstymo gebėjimais.Po kovos, savo išskirtinį išvaizda ir aukščiausios kokybės taip pat turi tam tikrų dekoratyvinių vertė, kuri gali būti naudojama kaip papuošalas.

Tinka vaikams nuo 6 metų amžiaus

spalva:spalvotas

medžiaga:popierius + burbulas

dydis:52.2 x 39.7 x 11,8 CM

Pakuotės Turinys:

146 x Pjūklelis

3 x "PASIDARYK pats" 3D Dėlionės Popieriaus

1 x Instrukcija

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Rekomenduojame Amžius 4-6y
Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo NĖRA

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.