Sieninis Laikrodis Su Baterijomis, Baterijomis, Visatos Kosminė Saulės Sistemos Apvalus Laikrodis Kosmoso Kelionių Stiliaus Dekoro Vaikai Laikrodis

0
0 Atsiliepimai

€10.48 €5.25
Kiekis:

SKU: 1232976

Aprašymas:

Aukštos kokybės valyti judėjimas užtikrina tikslų laiką ir visiškai tyli aplinka.

Mūsų sieniniai laikrodžiai yra elegantiškas dizainas, elegantiškos dekoracijas namams, biurui, restoranas, kavinė, biblioteka ir daug kitų progų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kosminės Planetos Sieninis Laikrodis

Medžiaga: Akrilas

Dydis: 12 cm, 30 cm skersmens

Pakavimo Sąrašas:

Kosminės Planetos Sieninis Laikrodis*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ne-tiksi Sieninis Laikrodis: -ramioje valyti judėjimo, nr. tiksi sieninis laikrodis užtikrina tylų miego ar darbo aplinką.

2.Puiki Apdaila: Specialiojo ir elegantiškas dizainas, ne tik pasakoti metu, bet ir visiškai atitinka visus jūsų apdailos poreikius.Tinka miegamojo, virtuvės, posėdžių salėje, bet ir kitos vietos, kurios reikia, tyli aplinka.

3.Lengva Skaityti: laikrodis bezel-mažiau, nr. stiklo viršelio dizainas.Juoda paryškinti skaičiai ekrane gali būti lengvai stebėjo.Prašome naudoti AA anglies baterijos, galinės lizdą.

4.Aukštos Kokybės: sienos laikrodis yra pagamintas iš akrilo medžiagos, tvirta, praktiška, nekenksmingas ir patvarus ilgą laiką.

5.Prabangus dovanos: Mielas dovanas, šeimos, draugų ar partnerių, arba bet kokia jūsų mėgstamiausia gimtadieniams, vestuvėms, housewarmings, šventes, jubiliejus ir daugiau.Padaryti juos jaustis mylimas ir vertinamas.Galimybės yra !

Yra Protingas Prietaisas NO
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Sieniniai Laikrodžiai

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.