Vaikai Makiažas Rinkinys Mergaitė Princesė Nekilnojamojo Skalbti Kosmetikos Apsimesti Žaisti Žaislai Tualetinis Staliukas Žaislas Makiažo Paletė Su Veidrodžiu Dovana

0
0 Atsiliepimai

€39.68 €14.68
Kiekis:

SKU: 1233502

Aprašymas:

Vaikas Makiažas Rinkinys gali kurti mergaičių kūrybiškumą ir tobulinti praktinius gebėjimus, tai yra puikus kūrybos dovana vaikams.

Pagamintas iš aukštos kokybės ne toksinių ir skalbti sudedamųjų dalių, saugos patikrintas vaikams.Merginos gali praleisti gražus princesė metu saugiai.

Tinka naujokai, ar patyrę makiažas menininkų ir parodyti savo žavesį, įvairių šalių.Laikyti vaikams užimtas valandas įdomus.

Savybės:

Produkto Pavadinimas: Vaikas Makiažas Rinkinys

Korpuso medžiaga: ABS

Sudėtis: Lengvas, aukštos kokybės medžiagos

Dydis: 40*31*4cm/15.74*12.2*1.57 į

Svoris: 500g

Sąrašas:

1set*Vaikas Makiažas Rinkinys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Saugi Medžiaga,】 Vaikas makiažas rinkinys yra minkšta ir odos suderinama.Bamblys, Žaislų, Kosmetikos Krepšys Playset yra pagaminta iš saugaus vandenyje tirpios medžiagos ir gali būti plaunami su muilu ir vandeniu, prašome naudoti jį su pasitikėjimu.

2.【Lengva Atlikti】Tai kompaktiškas makiažas rinkinys su visais makiažo pagrindai, tvarkingas langelį.Nešiojamų žaisti makiažas rinkinys leidžia sėdėti galima atlikti visur, todėl tai yra paprasta keliauti vaikų makiažo rinkinys.

3.【Skatinti Vaizduotę】vaikai makiažas rinkinys mergina yra specialiai mergaitėms.Padėti mergaitėms tobulinti įgūdžius, kurti savo gražus makiažas ir padėti vaikams kibirkštis savo vaizduotę.

4.【Paprasta Naudoti】Lengva pašalinti makiažas su vandeniu ir kūdikių muilas.Naudojimo sauga ir mažiems vaikams omenyje, nagų lakas gali būti nuplėšti be nagų lako valiklis lengvai pakeisti ir spalvos.Ir kiekvienas kosmetikos rinkinį, turi savo paskirties vietą, sutvarkyti.

5.【Puiki Dovana】Jūsų mažoji princesė bus malonu apie tai makiažas rinkinys mergaitės, kuri apima viską, ką dukra ar dukterėčia galėtų norėti pirmasis jos makiažas rinkinio.

Kilmės Žemyninė Kinija
Rekomenduojame Amžius 12+y
Temos Gyvūnai Ir Gamta

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.