Geriausias Gitaros Efektu Pedalas Stereo Echo Magnetinio Nedelsiant Tiesa Apeiti Mosky Iškraipymo Greitas Poveikis PedalBoard, Guitar Player

0
0 Atsiliepimai

€56.36
Kiekis:

SKU: 1233987

Mini Mosky Magnetinio Echo Nedelsiant Gitaros Efektu Pedalas 5 Rankenėlės Dalys Moduliuojama Tiesa Apeiti Įvairių Efektų Pedalas Iškraipymo Overdrive Pedalas forGuitar Player

Produkto Specifikacija:

-Įėjimo tariamoji Varža: 1MΩ

-Išėjimo Varža 1KΩ

-Maitinimas : DC9V 300mA(nepridedami)

-Matmenys(L*W*H):11.5*6.5*5CM

-Svoris:300g

Kas yra Mosky Magnetinio Nedelsiant Gitaros Pedalas 5 Mygtukai?

1. Laiko Rankenėlę:

Šiuo Metu kontrolės maždaug nustato ilgis nuo jūsų kartoja, tarp 40ms ir 600ms.Šis diapazonas yra gerai tinka klasika,vintage nedelsiant skamba, kad yra puikus akibrokštas-atgal arba vidutinio ilgio uždelsimo laikus.

2. Gylis Rankenėlę:

Savo ruožtu, šios kontrolės pasiekti giliau ir giliau chorusing ir pikio perkelia savo aidai.Kaip jums padidinti kontrolės Gylį ir greitį, šviesos DIODAS pradės švytėti suteikia jums vizualų kiekį, moduliavimo kreipiatės į kartojasi.

3. Greičio Rankenėlė:

Tai yra jūsų Plazdėjimas kontrolės.Tai-dar vienas būdas kontroliuoti, kaip blogai jūsų tape echo, atliekanti!Ne tai, kad bet juosta denio buvo kiekvieną šio blogos būklės, bet ji tikrai gerai skamba, kad šiek tiek pikis dėl moduliacijos jūsų echo!Naudojant šiuos valdiklius suteikia jums gražus būdas sukurti unikalų ir labai muzikinis vėlavimo.

4. Regen Rankenėlę:

Šios kontrolės rinkinių skaičius kartojasi.Jūs galite nustatyti šią vieną slap atgal echo arba įjungti jį išbėgęs, savarankiškai, švytuokliniai arba savarankiškai atsinaujinanti aidai. (Dabar grįžti atgal ir pasukti Laiko kontrolė kai kurie kvailai skamba!)

5. Lygio Rankenėlę:

Lygio kontrolė yra jūsų sumaišykite, kiek garsiai norite girdėti aidai.

Daugiau produkto vaizdai:

Prekės Pavadinimas BYVTECCON
Pakuotė Taip
Svoris 0.3kg
Modelio Numeris Magnetinio Nedelsiant MA1
rankenėlę 5 vnt
Įėjimo Pilnutinė Varža 1MΩ
Išėjimo varža 1KΩ
Matmenys (Pxhxd)) 115*65*50mm
Kilmės Žemyninė Kinija
Suderinamų Garso Ir Vaizdo Įranga Stilius Profesionali Garso Įranga

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.