Belaidžio Žaidimų Valdiklis Suderinamas su "Bluetooth" Gamepad Vibracijos Slim/Pro Vairalazdę Žaidimų Konsolės Nemokamas pristatymas

0
0 Atsiliepimai

€72.18 €25.27
Kiekis:

SKU: 1234276

Puikiai suderinamas su jūsų konsolės

Specialiai suprojektuotos ir suderintos su Slim/pro žaidimų konsoles su naujausia 6 ašių judesių jutiklį ir vibracijos technologijų, man buvo patobulintas ir atnaujintas remiantis klientų atsiliepimai išspręsti problemų, tokių kaip mažas jautrumas, klavišą ir kreiptuką, vėlavimą ir nestabili, Bluetooth jungtys.

Naujų būdų, kaip žaisti

Revoliucinis funkcijų, tokių kaip touch panel ir integruota baras šviesos.

Įkrovimo kabelį ir Garso lizdas 3.5 mm

Valdiklis su 3,5 mm stereo audio jungtis, kuri yra puikiai suderinama su laisvų rankų įranga žaidėjų.Powered by komplekte mikro USB duomenų kabelį, duomenų valdytojas gali būti prijungtas prie žaidimų konsolės už greitą jungtį ir įkrovimo metu.

Dual motor ir giroskopinis jutiklis

Built-in dual varikliu ir 6-ašis komercinės giroskopas duomenų valdytojas, bus suteikti jums su tiesioginio vibracija ir puikus judesio aptikimo.Patobulinta ir pagerinta analoginės lazdelės ir sukelti mygtukai pateikti valdiklis su puikus tikslumas.

Built-in garsiakalbiai

Built-in garsiakalbiai, kad sėdėti valdytojas yra vartojami kaip priemonė didinti pakrovimas žaidėjas žaisdamas skirtingus garsus per valdytojo garsiakalbis, o ne per TELEVIZORIAUS garsiakalbius.

Daugiau suderinamos platformos

Paraiškos daug platformų leidžia patirti kietas patirtis veiksmo ir nuotykių.Optimizuotas ergonomiškas dizainas atkuria tekstūrą europos sąjungos oficialusis originalus valdytojas, kiek įmanoma, todėl žaidėjai gali turėti patogų žaidimų patirtis, visi žaidimai.Jis yra geras pakeitimas ar atsarginę valdiklis suderinamas su valdikliu.

Naudojant pirmą kartą

Naudojant pirmą kartą, naudokite USB kabelį (yra komplekte) prijungti konsolę prie valdiklio.Kai konsolė atpažįsta valdytojas, atjunkite USB kabelį.Kitą kartą, duomenų valdytojas, bus prijungtas automatiškai.

Kaip man prijungti kompiuterį?

1. Prašome įsidiegti ir įdėkite belaidžio "Bluetooth" USB-suderinama imtuvo valdiklis kompiuterio pusėje.Įdėjus ją į priimančiosios, vairuotojas bus įdiegtas automatiškai.

Judesio programą.

2. Pasiimti valdytojas, paspauskite ir palaikykite mygtuką "share", tada paspauskite PS mygtuką, tuo pačiu metu apie 3,5 sekundės, sulėtinti, kai balta šviesa, viršuje kreiptuką mirkteli. (Negali patekti veikti poravimo režimu, o mokesčių)

3. Eikite į "Control Panel" - "Įrenginių ir Spausdintuvų", spustelėkite "Add Device" ir tegul jūsų kompiuteriui paleisti aptikti netoliese esančius "Bluetooth" suderinamų įrenginių.

Greito įkrovimo ir didelės talpos baterija

Duomenų valdytojas turi built-in 600mAh ličio polimerų baterija.Belaidžio ryšio valdiklis gali būti lengvai įkrauti prijungus jį prie P4 sistemą, net ir telefonui veikiant laukimo režimu, arba su standartinio įkroviklio su mikro USB prievadą.

Funkcija 1 Žaidimų konsolės
Sertifikavimo CE
Suderinami Sony Modelis PLAYSTATION4
Tipas 2 Už Gamepad
Suderinamos Platformos playstation, PC, "Android"
Modelio Numeris YJ12201524
Suderinamos Prekės/Modelis SONY
Funkcija 1 1 Belaidžio "Bluetooth" suderinamų Žaidimų Valdiklis skirtas ps4/pro/slim
Funkcijos 2 Suderinama su /Pro/Slim/VNT
Sąsajos Tipas USB, "bluetooth"
Funkcija 3 Kompiuterinių žaidimų lenta
Funkcija 5 Gamepad Vibracijos Valdikliu Už
Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija 4 belaidžio ryšio valdiklis
Prekės Pavadinimas KXMG
Sukelti Mygtuką Tipas NĖRA
Funkcija 1 2 Dėl Konsolės Joypad

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.