TPA3116 4.2 "Bluetooth" Galios Stiprintuvo Valdybos 4X50W+100W Didelės Galios Stereo D Klasės Garso Stiprintuvas Valdybos DC18V-24V

0
0 Atsiliepimai

€74.05 €54.79
Kiekis:

SKU: 1234297

Funkcijos: 1. Naudojant originalias TPA3116 chip.Pagrindinis srovės elektrolitinius kondensatorius signalo priima Taivano garsaus prekės ženklo, ir pagrindinis filtro kondensatorius priima Japonijos chemijos specialus elektrolitinis kondensatorius, kurio talpa 4x3300UF, kuri užtikrina stiprius ir nepertraukiamo maitinimo palaikymo.

2. Penkių žiedų metalo rezistorius naudojamas rezistorius, o lustas rezistorius, kurių tikslumas ±1% yra naudojamas pagrindinė grandinė, kuri užtikrina gerą signalo ir triukšmo santykis visos mašinos.

3. PCB priima 1.6 mm storio dvipusis lapo, 2.0 oz vario storis, ir visas procesas purškimo alavo užtikrinti gerą artimųjų veiklos didelių ir mažų srovių.Geriausios PCB kokybės.

4. Naudojant visiškai uždara dulkėms potenciometras, veiklos yra stabilesnės ir patvaresnės, nei įprastos potenciometrų!

5. Raudonos-pilkos spalvos žiedas didelės srovės garso specialios induktyvumo yra naudojami siekiant užtikrinti, garsas yra gyvas ir galingas.Perjungimo signalas komponentas priima Hongfa relė su geros kokybės

Kaip prisijungti prie "Bluetooth" yra tas pats, kaip kad paprastų prietaisų!Paieškos prietaisas (YJHIF) punktas (YJHIFI) prijunkite prietaisą - klausytis muzikos

Įvesties metodai apima "bluetooth" ir analoginis įėjimas.Kai du metodai yra įvesties tuo pačiu metu, "bluetooth" įvesties mano prioritetas.Kai analoginis įėjimas reikia, išjunkite "bluetooth" funkciją mobiliajame telefone, prieš perjungimą.

Specifikacija:

Lustas: TPA3116

Kaip tai veikia: D Klasės

Ramių srovė: 80mA

Darbo našumas: 90%

Vardinė išėjimo galia: 4*50W+100W

Dažnių diapazonas: 20Hz iki 20KHz

Darbinė įtampa: DC18V į DC24V

Maksimali išėjimo srovė: 2A

PCB dydis: 166 x 116mm

Potenciometras funkcija: iš kairės į dešinę: 1. Ešerys (2 tomas). Priekiniai kairės ir dešinės kanalo tūris 3. Galinio kairiojo ir dešiniojo kanalo (4 tomas). Bendras tūris 2.0 Signalo įvesties 4.1 Galia

Medžiaga:PCB+Metalas

spalva: mėlyna

Pakuotės Turinys:

1 x "Bluetooth" valdybos stiprintuvas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Prekės Pavadinimas Fasdga
Sertifikavimo NĖRA
Maksimali Galia Vienam Kanalui 101-130W
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.