6Pcs Ramstis Žvakių Laikiklis - Metalo Žvakių Laikiklis Kalėdų Židinys, Stalo Papuošimas, Vestuvių, Šalis Dekoro Centras

0
0 Atsiliepimai

€39.39 €25.21
Kiekis:
  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Žymos: pramogų centras papuošalai, centras dekoro metalo, centras gabalas apdailos šalis, žvakių laikikliai kalėdų stalo centre, partis centras.

SKU: 123454

6Pcs Ramstis Žvakių Laikiklis - Metalo Žvakių Laikiklis Kalėdų Židinys, Stalo Papuošimas, Vestuvių, Pobūvių Centras Dekoro 1.[Ištirti įdomus "PASIDARYK pats"] Jūs galite surinkti šios skilties žvakių laikikliai sau, paprasta išvaizda yra lengva suderinti su dekoracijas, mėgautis įdomus "PASIDARYK pats", papuošti kaspinais ir gėlėmis ne bus.

2.[Elegantiškas ir Madingas], Pagaminti iš aukštos kokybės metalo, išskirtinį apdaila, erdvus ketaus plokštė su plonas strypas daro žvakių laikiklis nustatyti elegantiškas ir madingas

3.[Įvairių Žvakių Laikiklis Rinkinių]6 Stulpelyje Žvakių Laikiklis Rinkinių, įskaitant 3 aukščiai, 5cm, 10cm, 15cm, 2 vnt. kiekvieno dydžio

4.[Platų taikymą]Paprastas ir modernus dizainas, tinka įvairių kartų ir įvairių stilių namų interjero, puikiai integruotas į židiniai, valgomojo stalai, darbastaliai ir kiekviename kampe namuose.

5.[Daugiafunkcinis Puošmena]plokštė 9cm/3.5 colio skersmens, tinka skiltyje žvakės arba flameless LED žvakės, tai bus daugiafunkcinis žvakė puošmena vestuvėms, vakarėlių, jubiliejų ir kitų renginių .

Medžiaga:geležis

spalva:Juoda / Aukso

Pakuotės Turinys:

6 x žvakidės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.