Nėrimo "PASIDARYK pats" Mielas Lokys Žindukas Įrašus Kūdikio Žindukas Įrašus Kramtyti Grabus Žaislas Suspender Įrašus ir Berniukams, ir Mergaitėms

0
0 Atsiliepimai

€1.29 €0.64
Kiekis:

SKU: 123659

Savybės:

OOTDTY

Pagamintas iš aukštos kokybės vilnos, šios kilpos ir žindukas klipai yra beskoniai ir patikima, saugu medžiagų, kūdikiams, minkšti ir patogūs; Jie taip pat lengva valyti.Jums tiesiog reikia nuplaukite juos su vandeniu ir išdžiovinkite, prieš juos naudojant.

Laikyti žindukas fiksuotojo: Šių kramtyti žindukas įrašai gali būti lengvai ir tvirtai fiksuota ant kūdikio žaislų, drabužių, dantys ir kiti produktai kūdikiams, pvz., seilių rankšluosčiai, vaikiški vežimėliai ir automobilių sėdynės, diržai, siekiant užkirsti kelią įrašą nuo kritimo ant grindų.

Lokys-galvos žindukas įrašą lengvas ir kompaktiškas, tinka speneliai, ir šampūnus, ir lengvai atlikti.Kai jūs imtis savo kūdikių, iš vaidina ar keliauti, galite įdėti žindukas įrašą jūsų krepšyje ar kišenėje.

Šios įspūdingos žaislas kūdikio žindukas įrašą galite laikyti drabužių ir be braižymo drabužius, ir tai nėra lengva sužeisti, kai kūdikis ritinius.

Formos animacinių filmų bear-galva, labai mielas.Taip pat galite pasidalinti ja su savo šeima, draugais ar kolegomis, kurie kūdikiai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Vilna

Spalva: Smėlio Spalvos/Ruda

Dydis: Apytiksl. 55x57mm/2.16x2.24inch

Komplektą Sudaro:

1x Kūdikio Žindukas Įrašus

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Kilmės Žemyninė Kinija
Amžius 0-6m

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.