Dailidė Pieštukų Rinkinys,6 Gabalus Ilgą Nosį Giliai Skylė Patarimas Mechaninė Skylę Žymeklis Su Integruota Drožtukas Ir Korekcijai

0
0 Atsiliepimai

€41.90 €29.33
Kiekis:

SKU: 1249000

Dailidė Pieštukų Rinkinys,6 Gabalus Ilgą Nosį Giliai Skylė Patarimas Mechaninė Skylę Žymeklis Su integruota Drožtukas Ir Korekcijai [Nešiojamų Staliaus Pieštuko Rinkinys]mechaninė dailidės pieštukas rodoma jos nešiojamų dizainas, integruota drožtukas, ilgą nosies galiuką, apkabos, įrankių dizainas pen rankena, kad jūsų darbas būtų lengvesnis.

[Gilią duobę Maker]pratęstas 45 mm, adatų-nosies galiuko leidžia dirbti sunkiai prieinamose vietose ir metalo, tvirtas plunksnų stangrina papildymo todėl yra mažiau tikėtina, kad pertrauka.

[Spalvinga Rašiklio Laikiklis ir Korekcijai]yra 6 skirtingų spalvų rašiklio laikiklis, 9 gabaliukai, geltonos, 9 vienetų raudona vaško lazdelės ir 18 vienetų juodos lazdelės, kurios leis jums padaryti mažiau paini ženklai ant tos pačios valdybos ar popieriaus.

[Multiple Tikslas Maker]dailidė priėmimo įrankis gali būti pagamintos iš medžio, popieriaus, surūdiję metalų, kuri tinka stalių, medienos apdirbimo, gamybos ir t.t.

Šiltas Priminimas: 2.8 mm skersmens šerdelės, taip pat tinka visi kiti mūsų dailidė.

Spalva:įvairiaspalvis

Medžiaga:ABS

Dydis:Ilgis: Apie 15 cm

Pakuotės Turinys:

6 x dailidės pieštukas turėtojai (Juoda/Raudona/Žalia/Mėlyna/Oranžinė/Geltona)

9 x geltonos spalvos korekcijai

9 x raudona šerdelėmis

18 x black šerdelėmis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.