Mados Arabijos V Kaklo Šifono Ilgomis Rankovėmis Suknelė Karšto Diamond Suknelė Ponios Musulmonų Drabužiai Ramadanas Šalių Verslo

0
0 Atsiliepimai

€35.22 €17.61
Kiekis:

SKU: 1249545

Produkto parametrai

Pavadinimas: Musulmonų Apdaras

Medžiaga: Poliesteris + Spandex, tai elastinga ir minkšta medžiaga leidžia jaustis patogiau

Tarptautiniai Dydžiai: Vienas Dydis Tinka Visiems, Žr. Dydžio Diagramos Nuotraukas.Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Spalva: Juoda

Kišenės: nėra

Diržas: none

Rankovės: Ilgos Rankovės

Dizainas: V-kaklo, apvalios konstrukcijos, pledas modelis, deimantai

Drabužio Priežiūra: Mašina Plauti, Plauti Rankomis, Sausas, Švarus.

Taikoma scena: tinka Ramadanas, malda, vakarinę suknelę, laisvalaikio

Įpakavimas: OPP krepšys+PE logistikos bag/burbulas krepšys

Pastaba:

1. Pasirinkti didesnio dydžio, jei jūsų dydis tarp dviejų dydžių.Prašome leisti 2-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

2. Prašome patikrinti dydžio diagramos, atidžiai prieš jums pirkti prekės, jei jums nereikia žinoti, kaip pasirinkti dydį, prašome susisiekti su mumis.

3. Skirtingi kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

Q&A

Q: ar Bus ir spalvų skirtumas po spalva yra perkamos?

A: Dėl skirtingų monitorių, gali būti šiek tiek spalvų skirtumas tarp realių objektų ir nuotrauką.Pirkėjų, kurie nulinės tolerancijos spalvų skirtumas turėtų užsakymą atsargiai.Po pirkimo, prašome kreiptis į faktinį poveikį produktas po jų gavimo.

Q: Kaip rūpintis drabužiai?

A: plauti Rankomis, sausas, švarus, yra geriausia.Mašina plauti nerekomenduojama.

Q: Ar tai paramos grąžinimo ir keitimo?

A: produktas yra sugadintas, marginimo ir dažymo problemų, negerai pristatymo, pardavėjas apmoka siuntimo išlaidų, subjektyviai nepatinka, negerai fotografiją, sunkiųjų fotografiją, pirkėjas apmoka siuntimo išlaidų, ir nepalaiko jokios priežasties grįžti metu.Dėkojame už jūsų paramą!Jei susidūrėte su šia susijusios problemos, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, kaip galima greičiau, mes jums priimtiną atsakymą.

Q: Kiek laiko užtruks, kad laivas po pirkimo?

A: Po to, kai mokėjimo, mes paprastai pasirūpina, pristatymas per 24 valandas, ir pristatyti į sandėlį per 48 valandas.Ji paprastai trunka 10-45 dienas pasiekti pirkėjas.Prašome kreiptis į faktinio pristatymo laiką specialiosios logistikos laiko.

Apie paslaugą

Po pirkimo, mes pasirūpinsime, pristatymas per 24 valandas.Jeigu turite kokių nors kokybės problemų gavusi produkto, prašome susisiekti su mumis.Prašome nesuteikia mums blogi atsiliepimai.Mes suteiksime jums priimtiną sprendimą, atsižvelgiant į problemų, su kuriomis galite susidurti.

Apie Produktus

Prašome atidžiai suprasti produkto parametrus prieš apsipirkti, ir įsitikinkite, kad jūs turite aiškiai suprasti produkto dydį ir spalvą, prieš pateikiant užsakymą.Kodas dydis yra nuoroda tik, jei yra klaida tarp jūsų kūno sudėjimą ir informacinė lentelė, rekomenduojama pirkti vienu dydžiu didesnius.

Apie Grąžina & Grąžinamosios Išmokos Grąžinimo Politika

Grąžinimo ir Grąžinimo Politika

Visos mūsų prekės yra 100% naujas ir Aukščiausios Kokybės Užtikrinimo.Kiekvienas yra Supakuoti atskirai į sandarų plastikinį maišelį, tai jis labai geras, skirtų perparduoti, taip pat.

Visi mūsų daiktai siūlo grąžinti ir grąžinimo politikos, dėl bet kokios priežasties, su kuriuo esate ne satistied ,galite grąžinti prekes, mums nauja sąlyga grąžinti pinigus arba anexchange.Prieš paštu atgal iterms mums, Prašome conact mums už išsamų grįžti & keistis instrukcija ir adresas.Mes grąžinsime visus jūsų nėra, išskyrus tai, laivybos ir perduoti mokesčių po to, kai gausime jūsų grąžintas prekes.Jums reikia mokėti, laivybos mokestis už pašto atgal sklype,taip pat.

Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Poliesteris
Audinio Tipas Šukuotinių
CN Zhejiang
Apdaila Deimantai
Elemento Tipas ABAJA
Modelio Numeris 48
Kilmės Žemyninė Kinija
Stilius Atsitiktinis
Elastingumas Vidutinio Strecth

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.