Orgone Piramidės obsidianas Gydymo Kristalų Energijos Generatorius Reiki Balansavimo Orgonite Piramidės EMF Apsaugos Meditacijos Priemonė.

0
0 Atsiliepimai

€3.96
Kiekis:

SKU: 1249787

✔Orgone piramidė padeda neutralizuoti E-Energija iš gamtos neigiamas vibe, kad jūs pats sau, kad kasdien.Sąveika organinių dervos ir neorganinių metalo sukuria orgone.

✔Gydymo Chakra kondensuotas metalo matricą, kuri apima derinys kvarco kristalų ir kitų energijos kliringo kristalai ir akmenys, sugeria neigiamas energijas ir transmutes jas į teigiamas jėgas, kurios skatina organizmui išgydyti save.

✔Kristalai ir akmenys buvo kaltinamas su teigiamais ketinimais prieš liejimą.Jie taip pat buvo suteptas su energijos kliringo balta sage.Smudging yra senovės indėnų tradicijas naudojamas valyti neigiamos energijos.Į Orgonite yra suleidžiama su harmonikų tonų per kietėjimo procesas, kuris padeda subalansuoti organizmo natūralų dažnį.

✔Dideli teigiami energy.By tiesiog laikymas arba yra netoli šių prietaisų, jums bus jaustis daug teigiamos energijos.Tai yra taip pat žinomas kaip Chi, Prana, ir Nulinio taško energija.

Medžiaga CRYSTAL
Stilius feng shui
Kilmės Žemyninė Kinija
Temos Piramidė

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.