Mediniai Auskarai Ekranas Turėtojas, Kaimiškas Medienos Papuošalų Organizatorius,Su 100vnt Auskarai Kartono Pardavimo Auskarai Papuošalai

0
0 Atsiliepimai

€39.74 €26.23
Kiekis:

SKU: 125389

Mediniai Auskarai Ekranas Turėtojas, Kaimiškas Medienos Papuošalų Organizatorius,Su 100vnt Auskarai Kartono Pardavimo Auskarai Papuošalai Medinis Stendas - medinės stendas pagamintas iš natūralios medienos, yra tvirtas ir stiprus, nėra lengva būti neveikianti arba deformuoti. 2 insertable nagai yra sukurta ant nugaros remti ekranas lentynos skydelis su 7 slots.

Įtraukti 100 Auskarai Kartoną, gausite 1 medinis ekranas stovo ir 100 popierinių kortelių, kuri gali prisitaikyti prie įvairių stilių auskarai ir karoliai, pakankamais kiekiais, kad atitiktų jūsų kasdienių poreikių ir pokyčių, lengvai patalpinti ir saugoti.

Kaimiškas Dizainas - Kaimiškas medinių stendų yra labai organizuoti savo papuošalų, išlaikyti savo papuošalų, kad, išlaikyti savo odininkas švari ir tvarkinga, puikiai mažmeninės prekybos parduotuvėse, prekybos rodo, biurų, namų dekoro papuošalai organizacijų ar rodo.

Daugiafunkcinė - Šis stendas gali būti naudojami ne tik kaip monitorius skirtas juvelyrikos, pavyzdžiui, auskarai, bet taip pat gali būti naudojamas rodyti, vizitines korteles, nuotraukas ir atvirukus, todėl jūsų nuotraukas, vizitines korteles, subtilesnis ir gerai matomoje, lengvai pritraukti žmonių dėmesį.

puiki Dovana - Tai medinis stendas tinka kaip dovana savo motina, žmona, dukra ar draugus gimtadienio, motinos dienos, kalėdų ir daugiau.

Skirtingų partijų, skirtingų tekstūrų, neturi įtakos naudojimas

Spalvos:: riešuto Imitacija/B:Balta

Medžiaga:mediena + knyga + kartonas

Pakuotės Turinys:

1 set x tabaluoti auskarai turėtojas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Medžiaga Mediena
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.