Skaičiavimo Formos Stacker Įspūdį Valdybos Medinė Skaičių Dėlionė Atitikimo Montessori Žaislai Numeris Skaičiavimo Žaidimas Matematikos Krovimas Blokuoti

0
0 Atsiliepimai

€47.97 €19.19
Kiekis:

SKU: 1254929

Aprašymas:

Skaičiavimo Formos Stacker Įspūdį Valdybos leidžia kūdikiui duoti pilną žaisti į vaizduotės, ir suskaičiuoti, su statybos blokų paimti visų rūšių skirtingus modelius.

Kiekvienas numeris medinių blokas turi atitinkamą padėtį, leisti kūdikį, rasti atitinkamą poziciją, gali auginti kūdikio rankų judesių koordinavimą.

Montessori ugdymo būtų, kad, jei esate mokymo numeriai, numeriai ir atitinkamas skaitikliai turėtų būti lygiai tokios pat spalvos, todėl visiems, kuri yra orientuota būtų mokymosi tikrasis skaitmenų.

Savybės:

Rekomenduojamas amžius: nuo 36 mėnesių ir daugiau

Produkto Pavadinimas: Skaičiavimo Formos Stacker Įspūdį Valdyba

Medžiaga: Mediena

Šiltas: dydis matuojamas ranka, ten bus šiek tiek klaidų, prašome kreiptis į tikrasis produktas.Dėl skirtingų produktų nuotraukos kamerų ir monitorių, gali būti spalvų kodavimo skirtumus, prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Dydis: 30*23*5cm/11.8*9.05*1.96 į

Sąrašas:

1set*Skaičiavimas, Formos Stacker Įspūdį Valdyba

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Beskonis Medienos Medžiagos】skaičiavimo formos stacker įspūdį valdybos vaikams yra pagaminti iš aukštos kokybės medienos medžiagos, tai yra aukštos kokybės žaislas, ir turi nuostabų ryšį.Jis niekada pakenkti jūsų kūdikiui.

2.【Pritraukti vaiko Dėmesį】 Ne kūdikis gali imtis jų dėmesį nuo Montessori matematikos figūrų dėlionės, žaislų.Tai taip pat puikus būdas paversti savo kūdikio verkia juoko.

3.【Talpinimo Dizaino】Medinės dėlionės dėžutėje su komponentus lengva laikyti ir neleisti galvosūkiai, iš prarasta; vaikai gali saugoti medinės dėlionės dėžutėje po žaidimo, kuris yra patogus jūsų vaikai smagiai bet kur.

4.【Vaizduotę Didinimo】Naujų medinė skaičių dėlionė rūšiavimo Montessori žaislas su ryškių spalvų, kurios labai tinka auginti vaikų pažintinių gebėjimų ir vaizduotę.

5.【Dovanos 3-6 Metų amžiaus】Patvirtinta saugos bandymų, formos numeris atitikimo skaičiavimo lenta ia mielas ir saugus dovana jūsų vaikui gimtadienio ar artėjančių Kalėdų.

Kilmės Žemyninė Kinija
Rekomenduojame Amžius 12+y
Sertifikavimo BMK, Kinija sertifikuotas (3C)

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.