Garažo vartai mirksintis šviesos signalas, šviesos signalizacijos žibintai gali būti pratęstas relay signalas paramos 433MHz antenos pratęsimo

0
0 Atsiliepimai

€36.48 €21.89
Kiekis:

SKU: 1257643

AC/DC 12V-265V LED vartų mirksi šviesos Lempos Signalizacijos Lemputė sūpynės stumdomas Vartai Opener/Barjerą Vartų Signalas strobe mirksi lempos

1,Galinių 1 connectino thepower įvestis; darbinė įtampa yra 12-265VAC/DC.

2,Terminalo 2 skirta prijungti antenai RF valdytojas pratęsti efektyvus darbo atstumas

Instrukcija

Po galios lempos, LED pradės fashing į 1HZ(numatytasis parametras).

sW1 yra jungiklis pasirinkimas mirksi arba įjungta lempa.BŽŪP trumpas connectsthe 2 smeigtukai; lempa mirksi režimu.Nuimkite DANGTELĮ nuo 2 segtukus, lempos yra inon režimu.

Būkite Atsargūs, visą valdybą įeina komponentai yra su aukšta įtampa.Alwaysmake tikri, maitinimą, prieš atidarydami dangtelį.

Įrengimas

Atidaryti paketą; imti produktus ir visais priedais.Pašalinti antena rotatinganticlockwise.

Morkaus 2 skyles ant sienos naudojant tvirtinimo skylės laikiklis.

Gręžimo dvi 6mm skersmens skyles ir vienas 10mm skersmens skylę.Tada įdėti plėtra plug intothe 6mm skersmens skyles.Įdėti laidų per 10mm skersmens skylę.

Įdėti maitinimo laidą ir antena per kabelį skyles laikiklį.Ir pritvirtinkite laikiklį prie thewall, kuriuos pateikė 4mm*30mm savarankiškai apvijų varžtais.

Prijunkite laidus ir antena teisingą terminalai.

Uždėkite dangtelį ir įsitikinkite, kad dangtelis yra pritvirtinti apačioje bazę, be jokios pertraukos.Tada varžtą antenos viršų ir pasukite pagal laikrodžio rodyklę, kad ji stora.

Visada laikiklį ir lempa vertikaliai į žemę.Horizontaliai montavimas gali sukelti therain eiti į vidų lam ir sugadinti lentą.

Specifikacija

Funkcija ekranas

Antena Tai yra naudojami pratęsti efektyvus atstumas valdiklio atsparus Vandeniui ir dulkėms, Jis yra pagamintas iš plastiko, - IP 54 .

Pasirinkimas mirksi arba pastovus apšvietimas

SW1 yra jungiklis pasirinkimas mirksi arba įjungta lempa.BŽŪP trumpas jungia 2 smeigtukai; lempa mirksi režimu.Nuimkite DANGTELĮ nuo 2 smeigtukai, lempa ant režimu. 12-265V AC/DC įėjimas

Prekės Pavadinimas Scimagic-RC
Įtampa 12V-265V
Spalva Geltona
Modelio Numeris SMG-E1005
Tipas blykstės lempos
Prašymas Stumdomos sūpynės vartai opener
Antenos Gali pakeisti 433MHz antena
Sertifikavimo CE
Kilmės Žemyninė Kinija
"Smart home platform Kita

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.