Įkrovimo Digital Projection Alarm Clock 180° Sukimas Didelis Spalvingas LED Lubų Projektorius žadintuvai, Miegamojo Biuras

0
0 Atsiliepimai

€22.31 €15.17
Kiekis:

SKU: 1257651

Aprašymas:

【Pasukti 180° Projection Alarm Clock】akrilinis veidrodis buvo specialiai apdorotas, kad užkirsti kelią braižymo. (Pastaba: Prašome pašalinti apsauginę plėvelę prieš naudojimą) Mūsų projection alarm clock yra įrengta 180° besisukantis projektorius, kuris gali aiškiai projekto metu ant sienos arba lubų miegamieji, beje, laiko projekcija su 12H/24H režimu, jūs galite lengvai skaityti laiko ant lubų, o gulėti lovoje.

【Didelis LED Display & Dimeris 】led laikrodis yra įrengta 7.3 į/18.8 cm didelis LED ekranas, kuriame rodomas laikas, ir daro tai lengva pamatyti metu aiškiai net ir tamsiose vietose, yra labai lengva skaityti ir patogu, ypač vaikams ir pagyvenusiems žmonėms.Be to, ryškumo koregavimo funkcija leidžia jums nustatyti ekrano šviesumą laiku pagal jūsų pageidavimą ir aplinkai.

【Atidėjimo Funkcija】, Kai esi mieguistas ir nenori atidaryti savo akis, jūs galite įvesti atidėti.Į žadintuvai bus išjungti ir primena, kad reikia vėl pabusti 5minutes. (Numatytasis signalo atidėjimo laikas yra 5minutes, iki 1 val.), tinka naudoti miegamojo ir lovos.

【Datos ir Temperatūros Rodymas】Realiu laiku temperatūros ekranas- ℃/℉ gali būti įjungtas ne bus.Bet kada, bet kur, kad kontrolės metu.

【USB Įkrovimo ir Garso Aktyvuojamas Režimas】, Ši prognozė Skaitmeninis Laikrodis-Žadintuvas turi įmontuotą 500mah ličio bateriją įkrauti per USB kabelį.Tik su 2-3 valandų įkrovimo laikas visiškai įkrauti.Pastaba: atjunkite laikrodis bus išjungti ekraną automatiškai, kai jį palieka keletą sekundžių , tiesiog triperis arba bakstelėkite signalizacija, pabusti signalą.(Laikrodis bus Visada laikyti prijungtą USB kabelį)

【 Multi-funkcija Veidrodis, Laikrodis】veidrodžio paviršiaus daro modernus laikrodis daugiau gražus ir madingas.Ji taip pat gali būti naudojama kaip laikina kosmetinis veidrodėlis.

【Puiki Dovana】 išskirtinį skaitmeninis laikrodis su tikslaus laiko vyresnio amžiaus žmonėms, vyrams, moterims ir vaikams - palankios nuomonės, kad jis idealiai tinka jūsų tikslams pasiekti kelionės žadintuvas.Tai puiki dovana gimtadienio, mokyklos baigimo, housewarmings Thankgiving Dieną ir Kalėdas, ebs.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Akrilas veidrodis+ABS

Matmenys (apytiksl.): 188*90*45mm

Spalva: Juoda/ Balta

Projekcijos Atstumas: 0.5-5m

Valandų Formatas: 12H/ 24H

Temperatūros ekranas: ℃/℉

Pakavimo Sąrašas:

1* Projekcija laikrodis

1* USB kabelis

1* Naudotojo vadovas

PASTABA:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampu, gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Formos Aikštė
Motivity Tipas SKAITMENINIS
Forma Vieno Veido
2 funkcija 180° Sukimas Projektorius
Plotis 45mm
3 funkcija Multi-funkcija Veidrodis, Laikrodis
Modelio Numeris led Skaitmeninio formato Žadintuvas
Funkcija 1 projekcijos žadintuvas
Ilgis 188mm
Kilmės Žemyninė Kinija
Ekrano Tipas LED
Funkcija projekcijos
Stilius Modernus Stilius
Tipas Žadintuvai
Svoris 240g
4 funkcija with12/24H, data, Temperatūra, Atidėjimo Funkcija
Medžiaga Plastikiniai
Yra Protingas Prietaisas NO
Skersmuo 90mm

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.