Lenovo Ideapad 500S-14ISK mažoji Apačioje Atveju Bazės Padengti Būsto Kabinetas

0
0 Atsiliepimai

€26.66 €20.80
Kiekis:
  • Kategorijos: Kompiuterių Ir Biuro
  • Žymos: nešiojamas odos lenovo ideapad, scania 500s sparnus, atveju lenovo ideapad 145 14ast, atveju lenovo ideapad 530s, lenovo nešiojamas baterija 500s, odos nešiojamas kompiuteris lenovo ideapad, lenovo 500s lcd ekranas, lenovo ideapad g500s atveju, atveju lenovo ideapad 510s 14, lenovo ideapad 500s varžtas.

SKU: 1261449

PRIEŠ PERKANT:

Prašome įsitikinkite, kad P/N arba FRU Nr. yra lygiai tas pats kaip dalis jūsų nešiojamas.NEREIKIA kad dalis remiasi tik Nešiojamojo kompiuterio modelis Nr. Gali būti atskiros dalys, skirtos pat dalis pats nešiojamojo kompiuterio modelis ir gali būti suderinamos tarpusavyje.

BŪKLĖ :

Jei yra nežymus įbrėžimas ant originalus naujas produktas, jis gali būti susijęs su transporto ir saugojimo laikotarpį.Neturi įtakos produkto kokybei ir įprastam naudojimui!

BUYLING :

1, mes paprastai laivas per 24 valandas po patvirtinimo, (išskyrus savaitgalius, išskyrus švenčių ir poilsio dienas).Jei reikia keisti adresą informacijos, prašome pateikti mums pranešimą.

2, Mūsų kaina (krovinių) nėra jokių tarifų ar kitų mokesčių; jeigu turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su vietos Muitinės prieš pirkdami prekes

3, transporto per ePacket, 137festival.lt Standartinis Pristatymas, EMS, DHL, UPS ir t.t., pirkėjai gali pasirinkti sau tinkamą transporto priemonės

Taikytinos modeliai Lenovo Ideapad 500S-14ISK
Uždaryti Tipas Ne užtrauktukas
Modelio Numeris Lenovo Ideapad 500S-14ISK
Lytis Unisex
Pakuotė Taip
Medžiaga Metalo
Modelio Tipas Kietas
Tipas Nešiojamas Pakeisti Dangtelį
Stilius Nešiojamas Atvejais, Verslas
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas olevo

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.