8X Laido Organizatorius Naudojami Klijuoti Ant Virtuvės Prietaisai,Laido Įvynioklis Mažų Namų apyvokos Prietaisai,Maišytuvas, Maišytuvą,Kavos virimo aparatas

0
0 Atsiliepimai

€11.98 €6.82
Kiekis:

SKU: 1261940

[Puikus Dizainas]Laikykite savo virtuvėje daugiau organizuotas, ir su šią neįtikėtiną įtaisą, wrap savo smulkių prietaisų laidus, savo kovos bus daug geriau organizuotas, jis leidžia jums podwijać toli, kad negražus laidą, kai jo nenaudojate.Taip pat patogu, baigdamas savo laidą prieš jūs laikykite jį spintoje.

[Aukštos Kokybės Medžiaga]Kiekvieno laido valdytojas yra pagaminti iš aukštos kokybės, TPR, tvirtos ir nėra lengvai deformuojasi.Klijai ant dugno yra aukštos kokybės klijai, pasirinkta daugelio bandymų, ir tai nėra lengva patekti.

[Lengva Surinkti]Švarus paviršius kruopščiai prieš tvirtindami laidą suvyniokite ir tada paruošti paviršių su alkoholio trinkelėmis, siekiant užtikrinti, kad paviršius yra nemokama purvinas ir aliejų.Taikyti šiek tiek slėgio centras mount apie 15-20 sekundžių norėdami užtikrinti gerą obligacijų ir jis yra paruoštas naudoti.

[Multi - Purpose]Tinka mažoms virtuvės prietaisai.Galima taikyti visų rūšių virtuvės įranga, pvz., kavos aparatai, maišytuvai, oro fryer, skrudintuvas, slėgio viryklė, sulčiaspaudė.

Spalva: balta

Medžiaga: TPR

Dydis: 10x3cm

Pakuotės Turinys:

8 x Virtuvės vielos mašinas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.