XSBODY Žalia Apyrankė Prabanga Moterų Papuošalai Rhineston Nemokamas Pristatymas Kalėdų Teniso Moterų Tendencijos Vertus, Grandinės Apyrankė Dovanų

0
0 Atsiliepimai

€10.15 €4.77
Kiekis:

SKU: 126197

❤Medžiagos - Dydis ❤5A+ kokybės Austrijos krištolas kalnų krištolas.

Omarų Užsegimas: Lengva atidaryti ir uždaryti, nėra lengva nukristi Daugiau saugumo(aplinkos draugiškas ir hipoalergicznych)Aukštos kokybės už prieinamą kainą.Prieinamumas: Tinka patelės.

❤SUBTILUS DIZAINAS--aukščiausios KOKYBĖS❤Graži Forma,kokybės cirkonio yra asfaltuotas Vario letena crown, kuris yra ryškus ir spalvingas.Daro Jus Labiau Akį traukiantis Minioje.Nuo rūdijimo, be Nikelio ir Anti-jautrus Saugiai Nešioti.

❤MĄSTANTIS DOVANA JŪSŲ MYLIMAM žmogui, PARUOŠTAS DOVANŲ❤ Paruoštas dovanų ir daro prasmingą valentino dienos dovana savo artimuosius ir bet kokiai progai.e.g.Mylimoji, draugė, sužadėtine, žmona, motina, pora, Valentino ar tiesiog draugui,ir kt.

❤KARTŲ❤Tinka atsitiktinis nešioti ir solidi, Vestuvių, Sužadėtuvių, Prom, Pietūs, Gimtadienio, Bet kokiai Progai Norite Būti Labiau Žavi.kuris yra apdovanoti ypatingą reikšmę.

❤VISIŠKAI PINIGŲ grąžinimo & LIFETIME GARANTIJA❤100% rizikos nemokamai 30 dienų pinigų grąžinimo garantija & lifetime garantija-jokių klausimų!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų motyvacija.

Formos\modelis Geometrinio
bling apyrankė prabangus rankų grandinė
Elemento Tipas apyrankės
Suderinamumas Viskas Suderinama
Kilmės JAV(Kilmės)
Lytis MOTERIS
Apyrankės Tipas ID Apyrankės
Modelio Numeris Žalia Apyrankė
Nustatymo Tipas Įtampos Nustatymas
kalėdų papuošalai 2022 Tendencija Papuošalai
Medžiaga CRYSTAL
Stilius MADINGA
Bauda ar Mados Mados
Funkcija Nuotaika Tracker
Užsegimas Tipas Omarų letena-sąsagos
Metalų Tipas vario
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.