Mediniai Švytuoklės Valdybos Metafizinės Švieslentė Už Būrimą Mediniai Metafizinės Pranešimą Valdybos Wicca Meditacija

0
0 Atsiliepimai

€4.08 €1.84
Kiekis:

SKU: 1263919

Aprašymas:

Teikti ryšį tarp žinomo ir nežinomo.Valdyba yra žodžiai ir Taip, ir NE apie tai, tiesiog sūpynės indikatorius ir kai indikatorius nustoja gausite atsakymus į klausimus apie praeitį, dabartį ir ateitį.Mediniai Švytuoklės Valdyba yra mažos ir lengvai atlikti.Lengvas ir patogus nešiotis, kad būrimą valdybos užima minimaliai vietos ir yra lengvai parduotuvėje.

Specifikacija:

Pavadinimas: Ragana Švytuoklės Valdyba

Medžiaga: mediena

Dia: apie 25cm/9.8 colių

Storis: apie 0.3 cm/0.12 į

Svoris: 71g

Pakavimo Sąrašas:

Ragana Švytuoklės Valdybos x 1

Pastaba:

Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtingas spalvų, nei realiame gyvenime.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Erdvės Taupymo】Lengvas ir patogus nešiotis, kad būrimą valdyba yra mažos ir lengvai atlikti.Mediniai Švytuoklės Valdyba yra kompaktiškas, užima minimaliai vietos ir yra lengvai parduotuvėje.Skersmuo 25cm/9.8 colių.

2.【Patogus Naudoti】valdybos nustatyta, kad ryšys tarp žinomo ir nežinomo.Tiesiog sūpynės indikatorius ir kai indikatorius nustoja gausite atsakymus į klausimus apie praeitį, dabartį ir ateitį.

3.【Įvairių Naudoti】Padeda dvasiniam gydymui, balansavimas, aura valymo, įžeminimas ir kt.Mediniai Švytuoklės Radiestezja Būrimą Lenta gali būti naudojama valyti ir išsklaidyti negatyvumo kambaryje.

4.【Būrimą Dėklas】Švytuoklės būrimą isof dažniausiai naudojamas burtas įrankiai irkurio seniausių būrimą įrankiai, naudojami kaip būdas įgyti dvasinės ir materialinės įžvalga.

5.【Geriausias Ragana Dovana】Star Švytuoklės Valdybos Mediniai isof būtinos priemonės raganos, puikiai tinka dekoravimo ragana altoriaus ritualų, taip pat galite naudoti jį kaip dovaną draugams ir šeimos nariams, kurie bus meilė jį.

Medžiaga Medienos;Mediniai
Formos Round
Kilmės Žemyninė Kinija
Stilius europa

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.