Vaikai Skalbimo Mašina Žaislo Apsimesti Žaisti Namuose Mini Modeliavimo Elektriniai Žaislai Pasukti Kinetinė Valymo Ikimokyklinio Žaislai Mergaitėms J4C7

0
0 Atsiliepimai

€26.52 €13.26
Kiekis:
  • Kategorijos: Žaislai Ir Pomėgiai
  • Žymos: skalbimo mašina žaislas, beauty blender skalbimo mašina, mini skalbimo mašina žaislas, skalbimo mašina vaikams, valymo žaislai vaikams.

SKU: 1268085

Specifikacija

Produkto pavadinimas: Vaikų skalbimo mašina, žaislai

Medžiaga: ABS plastikas

Dydis: 21*11*21cm/8.2*4.3*8.2 cm

apibūdinti

PREMIUM MEDŽIAGOS - Tai žaislas vaikams skalbimo ir džiovintuvas rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko ekologiška medžiaga, kuri yra tvirtas ir patvarus, virtuvė žaislas turi sklandžiai kraštai, negalės jūsų vaiko odą, gražiai paruošta ir gražus.

2 in 1: Vaikai skalbimo ir Džiovintuvas Playset Apima Skalbimo Mašina, džiovyklė, 3-dalių Lėlės Suknelė, Skalbykla, Vonia, Krepšio, ir Skalbimo Milteliai Rekvizitai (Baterijos neįtrauktos, 3 AA tipo baterijos perkamos atskirai)

DAUGIAFUNKCINIS MINI SKALBIMO MAŠINA, ŽAISLŲ: Tai vaikai valymo rinkinys funkcijų, skalbimo, mokymo žinių, ir graži muzika ir drenažo patenkinti savo vaiko imitative smalsumas, smagiai, ir išmokti pagrindus, skalbimo įgūdžius.

Švietimo žaislai: Bamblys žaislas valymo rinkinys gali būti naudojamas kaip lėlės, skalbimo mašina ir džiovintuvas rinkinys, vaikams patinka imituoti suaugusiųjų kalbos, elgsenos, išraiškų, tinka vaikams išlaikyti bando mokytis, gali padėti jiems išsiugdyti gerus įpročius, suteikti jiems laimingą vaikystę.

Šventinių Dovanų: žaislas skalbimo mašina yra kaip tikra skalbimo mašina, suteikiant savo skalbimo mašinos yra geriausia dovana pasirinkimas vaikui.

Produktų Sąrašas:

1*skalbimo mašina žaislų rinkinys

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!

Kilmės Žemyninė Kinija
Rekomenduojame Amžius 12+y
Sertifikavimo Kinija sertifikuotas (3C), NĖRA

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.