Sodo Gnome Statulos Dervos Meno Darbastalio Apdaila Gnome Pora Lauko Skulptūra Namų Dekoro Papuošalai Dovanos

0
0 Atsiliepimai

€25.13 €17.84
Kiekis:

SKU: 1272566

Sveiki atvykę į FashionLifestyle Parduotuvėje .

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

1. Žavinga: Ši žavinga, rankomis dažyti statulėlės funkcijų žavinga gnome pora, meilės, dalijimosi romantišką akimirką poros mielas šungrybis grybai.amžinai neatsiejami ir meilės.

2. Turiningas: Tinka vidaus ir lauko ekranas.Įdėkite juos į jūsų namus ar sodo priminti, kad ypatingą kažkas, kad visada yra artimas jūsų širdis.Puikus ir turiningas jubiliejų ar vestuvių dovana!

3. Puiki dovana: Jūsų" Gnome&Forever" statulėlės - tikrai domu dovana, kuri tikrai bus branginama pats ar kas jums patinka!

4. Nesenstantis: Kruopščiai raižyti ir padarė, kad paskutinis iš tvirtos, kokybiškos polyresin.

5. Aukštos Kokybės: Kruopščiai raižyti ir rankomis dažyti užfiksuoti kiekvieną išskirtinių detalių.Nes kiekvienas gabalas yra unikalus meno kūrinys, spalvos gali šiek tiek skirtis nuo to, kas yra rodoma.

Pavadinimas:gnome pora ornamentu

Stilius: Retro ir Nostalgiškų/Senus Baldus

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:Derva

Dydis: 14,5 x 12 x 7cm

Pakuotės Turinys:

1 x Sodo Gnome Skulptūra

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga derva

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.