Doll House Dekoro, 1:12 Mini Lėlių Namas Pilnas-Ilgis Padažu Veidrodį Modelis Lėlių Aksesuaras Kambario Baldai Žaislą Dovanų

0
0 Atsiliepimai

€10.90
Kiekis:

SKU: 1282244

[Išskirtinį Apdailos]Rafinuotas kūrinys, svarbus apdailos aksesuaras lėlių namelis.Produktas yra tinkamas lėlių, puikiai įtaisyti, ryškus ir išskirtinį.

[Tinka svetainė]Miniatiūriniai Padažu Veidrodį tinka gyvenamasis kambarys, miegamasis ir gali puikiai apdailos stilių kitų žaislų namai.

[Gražus aksesuaras]1:12 doll house dekoro, kurie bus padaryti savo lėlių gražus ir ypatingas.Jis gali būti naudojamas, kad Jums gali suteikti jūsų vaikui gimtadienio dovana ar kitų atostogų dovanų, ir jūsų vaikas bus laimingas jį naudoti papuošti savo lėlės namas.

[High Quality]Doll House Veidrodis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra netoksiškas, nekenksmingas, ir ilgą laiką paslaugą.Tai, kad jūsų vaikai linksmina ir žavi.

[Pastaba]produktas yra ne žaislai, prašome atkreipti dėmesį, kad būtų išvengta kūdikių atsitiktinio šerti arba rimto sužalojimo, šis produktas yra lėlės namas priedai žaislo modelis, ne žmonių naudojimui.

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Elemento Tipas: Doll House Veidrodis

Medžiaga:Mediena

spalva:Raudona

Pakuotės Turinys:

1 x Mini Lėlių padažu veidrodį

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Rekomenduojame Amžius 13-24m
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.