18Pcs Torx Atsuktuvų Rinkinį Mini Magnetinio Torx Plokščiu Phillips Pincetu Kompiuteriu, Žiūrėti Remonto

0
0 Atsiliepimai

€17.55 €13.68
Kiekis:

SKU: 1289402

Gerai suprojektuoti ir klientų patogus-visi šie atsuktuvai turi rutulinių guolių (swivel bendras ir yra padengtas žuvų masto paviršiaus padidinti darbo greitį ir atsparumą slydimui.Su atsuktuvu tiek yra magnetinis, todėl mažas varžtai nebus nukristi (negalioja nerūdijančio plieno varžtais).

Jie taip pat patogu laikyti ir suteikia gerą sukimo momento kontrolės.Jie spalvomis ant dangtelio, ir dydis ir galvos ašmenys yra pažymėtos ant rankenos, todėl lengva atskirti skirtingi atsuktuvai.

Aukšta kokybė ir ilgaamžiškumas-Pagamintas iš chromo vanadžio lydinio plienas, metalo patarimas atsuktuvas yra atsparus oksidacijos, korozijos ir rūdžių, ir yra labai patvarus.Rankenos yra pagamintos iš PP-TPR medžiagos, kuri yra minkšta spaudai ir yra neslidus poveikį.

Plačiai naudojamas-Naudodami mūsų mažas magnetinis atsuktuvas lange galite sugriežtinti arba atlaisvinkite mažas varžtai kai kurie prietaisai.Pavyzdžiui, akiniai, laikrodžiai, nešiojamieji kompiuteriai, fotoaparatai, vaikų žaislai, dūmų detektoriai, vėdinimo įranga, ir kt.Pastaba: laikyti vaikams nuo aštrių įrankių, siekiant išvengti įbrėžimų.

Tipas: B/A

Medžiaga:Chromo vanadžio lydinio plienas

spalva:Juoda

Pakuotės Turinys:

1 x Torx Atsuktuvų Rinkinys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija
Įtraukti Vienetų 6 in 1
Medžiaga Chrome Vanadžio Plieno

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.