27pcs Virpesių Pjūklų Didelis Anglies Plieno Pjovimo Virpesių Multi Įrankis "PASIDARYK pats" Universaliųjų Metalo, Medienos, Plastiko Pjovimo Pjūklų

0
0 Atsiliepimai

€5.88 €2.94
Kiekis:

SKU: 1298313

【Universalumo】universali sąsaja sistemos dizainas yra suderinamas su daugiau kaip 95% virpesių priemonių rinkoje.Prašome įsitikinkite, kad jis tinka jūsų įrankis prieš perkant.

【Aukščiausios kokybės Medžiagos】Virpesių multitool peiliukai yra pagaminti iš aukštos anglies plieno ir bimetalinė, storio matuoklis metalų ir aukštos kokybės gamybos metodus multi įrankis ašmenys užtikrina aukščiausios dėvėti tolerancija ir gyvenimo.

【Built-in Žymekliai】vidinis ilgis žymekliai į dvi puses, kurios užtikrina, kad jūs galite gauti tikslią gabalai lengvai ir greitai, o jums dirbti su juo.Specialios konstrukcijos tikslumo pjūklų yra specialiai sukurta siekiant suteikti greitesnis, švaresnis gabalai medienos, metalo ir plastiko.

【Platus】įvairių įrankių priedai gali būti naudojami, o daryti namo remontas, seminaro ar kitos vietos, pvz., pjaustymo ir minkštas metalas/mediena/plastikas, šlifavimo kietmedžio, šalinant dažus, rasping ir šlifavimo cemento ir pan.

10vnt Paketų Sąrašą:

10 x 34mm Didelis Anglies Plieno Pamatė Cut Blade

27pcs Paketų Sąrašą:

6vnt 35mm paprastų medinių pjaustymo pjauti

4pc35mm Japonijos dantų pjovimo pjauti

3pc35mm metalo pjovimo pjūklas, peilis

3pc45mm paprastų medinių pjaustymo pjauti

3pc45mm Japonijos dantų pjovimo pjauti

3pc45mm metalo pjovimo pjūklas, peilis

3pc88mm pjovimo pjauti

2, c-clip

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Skaičius, Vnt 21-50 Vnt
Sertifikavimo CE
Kilmės Žemyninė Kinija
Naudojimas Renovacija Komanda
Disko tipas Daugiafunkcinis Pjauti
Apdailos Kita
Ašmenų Medžiaga Karbidas
Modelio Numeris S2959052610

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.