6Pcs Baseinas Filtras,dėl Bestway Spa Filtro Siurblys Kasetė Tipas VI,sūkurinė Vonia Filtrai Lay-Z-Spa,Coleman SaluSpa Filtrai

0
0 Atsiliepimai

€41.05 €23.40
Kiekis:
  • Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
  • Žymos: coleman plaukų, lay z spa york filtras, padengti sūkurinė vonia lay z spa, marškinėlius lay z, coleman batai, kelnės coleman, butas nustatyti baltos priedai, nustatyti spa, nustatyti bouncy pilis, lay z soa baldakimu.

SKU: 129968

6Pcs Baseinas Filtras,dėl Bestway Spa Filtro Siurblys Kasetė Tipas VI,sūkurinė Vonia Filtrai Lay-Z-Spa,Coleman SaluSpa Filtrai

[VI tipo Pakeitimo Kasetė]: VI Tipo filtro kasetės yra pagamintos iš lengvai valomas ir atsparaus Dacron popieriaus.už Bestway Lay-Z Spa ir Coleman SaluSpa 90352E filtras.

[Galinga Filtravimo Rezultatus]: Renovuotas "Purvas-Locking" technologija audinį padaryti spąstų daug daugiau teršalų nei reguliariai audinio.Šis filtras efektyviai pašalina plaukų, lapų, dulkių, nuosėdų, smėlio ir pan.Mėgautis gera laisvalaikį jūsų baseinas.

[Saugoti Vandens Švieži]: Šis masažas, baseinas filtras yra tikri, kad jūsų pure spa jet masažo vanduo švarus ir šviežias.Ji taikomos daugelyje masažo baseinai, naudojant šį filtrą, jūs galite mėgautis saugias ir sveikas masažas, baseinas, spa.

[Lengva Priežiūra]: Padeda Baseinas atsikratyti kurti ir šiukšles rinkti baseinas gunk!Pašalina dalelių, cheminių medžiagų, metalų, pvz., vario ir švino - sumažina medžiagų, kad baseino vandens per stiprus, kaip chloras ir jo junginiai, apsaugos nuo saulės ir plaukų priežiūros produktus.

[Safety] Filtras užtikrina saugią ir aišku, išgrynintas vanduo įkvėpti aukščiausia prasme laimė.Mėgaukitės savo unikalų laisvalaikį.Filtro terpė yra pagamintas iš PP poliesterio pluošto audiniu, kuris turi geras mechanines savybes ir saulės savybes, aukštos temperatūros poveikiui ir nekeičia stiprių rūgščių.

Spalva:mėlyna

Medžiaga:plastikas

Dydis:104 x 52 x 80mm

Pakuotės Turinys:

6 * Pripučiamas baseinas filtras

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.