Stalčių Talpinimo Apatiniai Talpinimo Virtuvės Peiliai Dalikliu Ir Tvarkyti Stalčius Gali Pratęsti Peilis Dėžutę

0
0 Atsiliepimai

€63.83 €40.21
Kiekis:
  • Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos
  • Žymos: virtuvės stalčių organizatorių indai, stalčių organizatoriai virtuvė, stalčių organizatoriai virtuvės peiliai, peiliai peilis organizatoriai.

SKU: 1304700

PUIKUS SAUGOJIMO - Tai virtuvės stalčių organizatoriai puikiai tinka beveik bet kokio standartinio dydžio stalčių.Jie priemonė 17.5 coliai/45cm ilgio ir 2inch/5cm gylio.Plotis yra 13.8 colių/35cm, kai naudojant 7 skyrių, ir gali plėsti iki 20inch/51cm plotis naudojant visus 9 skyriai.Jūs galite įdėti šį bambuko indų laikiklis, stalčiai, visų dydžių.

PLEČIAMA & PRAKTIŠKAI - Tai sidabro plokštelės plečia nuo 7 slots 9 angas, lengvai parduotuvė, stalo įrankiai, indai ir kiti virtuvės dalykėlių.Šio bambuko plečiama stalčių organizatorius leidžia jums naudoti tai virtuvės, biuro, miegamojo, arba bet kokia kita patalpa norite.

GRAŽUS SIDABRO ORGANIZATORIUS - Tai sidabro organizatorius yra pagamintas iš gražus vandens-atsparus bambuko.Jis eina su beveik bet Dekoro jūsų virtuvėje.Patvarus dizainas leidžia jums valyti peiliai dėklas tik 5 minutes.

TVIRTAS KONSTRAVIMAS ir LENGVA PRIEŽIŪRA - Tai virtuvės organizatorius yra pagaminti iš moso bambuko ir stovi laiko išbandymą.Tai gali būti plakta žemyn su drėgnu skudurėliu nuvalykite.

PAPILDOMI SKYRIAI SU DAUGIAU ORGANIZACIJOS - Tai virtuvės indų savininkas buvo sukurtas papildomi skyriai.Bambuko sidabro stalčių organizatorius padeda organizuoti savo virtuvės reikmenys, biuro medžiagos, ar papuošalai.

Pavadinimas: stalčių saugojimo dėžutė

Privalumas: susitraukiantis

spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: bambukas

Pakuotės Turinys:

1 x Stalčių saugojimo dėžutė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl 137festival.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą 137festival.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.

Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.