Automobilių DVR Brūkšnys Kamera 170° Plataus Kampo Objektyvas, Vaizdo įrašymas galinio vaizdo Veidrodis Brūkšnys Cam Priekiniai Cam Vairavimo Diktofonas

0
0 Atsiliepimai

€40.59 €28.01
Kiekis:

SKU: 1304758

"Full HD" Dash Kamera: Šis 1080P brūkšnys kamera gali įrašyti nuotraukas ir vaizdo įrašus aiškiai, kuris padeda jums matyti kiekviena detalė taip aiškiai, kaip įmanoma, kai jūs atkūrimo.

Naujas Atnaujinti Dizainas: 4.3 colių LCD anti-glare blue veidrodis, picture-in-picture " ekranas suteikia platų matymo kampą, todėl vaizdo horizontaliai aiškiau.

170° Plataus Kampo: Tai vairavimo diktofonas dirba 170° super plataus kampo objektyvas, kuris gali sumažinti akluosius taškus ir užfiksuoti daugiau detalių, rezervuoti realus scenos.

Built-in G Jutiklis: integruotas G-sensorius bus auto-lock įrašyti vaizdo įrašą, kai patiria neįprastą susidūrimo.Visi svarbūs įrašai gali būti iš tikrųjų atkurta, ir būti savo galinga įrodymų.

Nepertraukiamu ciklu Įrašas: Šio važiavimo diktofonas gali užtikrinti nepertraukiamą įrašymą ir automatiškai perrašyti seniausių filmuotą medžiagą.

Maitinimo šaltinis: vidinės baterijos talpa yra maža, ir svarbu signalus galima išsaugoti, jeigu eismo įvykio.Įkroviklis reikia įstatyti į cigarečių degiklio visą laiką.Tinka daugumai automobilių, ne dideliems sunkvežimiams

Automobilių stovėjimo aikštelė Stebėti: Šis brūkšnys kamera gali įrašyti ir išsaugoti vaizdo įrašus automatiškai, kai automobilių stovėjimo aikštelė.

Meniu kalba: anglų/Japonų/prancūzų/italų/vokiečių/ispanų/korėjiečių/rusų

Video rezoliucija: 1080P

Vaizdo compressio n formatas: Motion.Jpeg

G-sensorius susidūrimo daviklis: 3 Ašis

Foto rezoliucija: 1280*960(1M)

Nuotraukos formatas: Palaikymo TF kortelė (4-64GB) (neįeina)

Mikrofonas garsiakalbis: vidinis

Srovės dažnis: 50HZ/60HZ

USB sąsaja: USB 2.0

Automobilinis įkroviklis: DC5V 1000mA (Input DC12V-24V)

Baterija: 180mA, built-in

Atmintis: ciklo įrašymo

Medžiaga:plastikas

spalva:juoda

Pakuotės Turinys:

1 * Automobilio Vairavimo Diktofonas

1 * Automobilių Chager

1 * Galinio Vaizdo Kamera

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija
Din Dvigubas Din
Sertifikavimo NĖRA

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.