Nešiojamų LED Liepsnos Žibintų Lempos Imituojamas Židinys LED Lempos Liepsna, Liepsnos Efektas Lemputės AA Baterijos Kiemas Kambario Dekoro

0
0 Atsiliepimai

€20.92 €11.51
Kiekis:
  • Kategorijos: LED Lempos
  • Žymos: kalėdų lego židinys, lempos negalavimas liepsnos, sienos lempa kristalų poveikis, straipsniai elektros židinys, belaidžiu sienos žiburiai, led silikono naktį šviesa žvaigždžių, remontas, elektros židinys, aliuminio židinys, led šviesos 3d pelenų eiji, led šviesos žibintų girlianda.

SKU: 13128

Kulka taškų:

[Padaryti savo namuose daugiau patogūs] ieškote namų dekoracijas, kad padaryti savo namuose daugiau patogūs ir atsipalaiduoti?Mes susisieksime labai realus juda liepsnos poveikis ir puikus sprendimas jums, su rąstų ir šepečiu retro stiliaus židinys žibintai.Mūsų ugnies žibintai pridėti daugiau spalvų ir patogią atmosferą savo kambarį.

[Naujas dizainas] Flameless mirksi, tai dekoratyvinių žibinto lempa atrodo kaip tikra liepsna, atrodo labai tikroviškas, tačiau ne šilumos.Tiesiog kaip mini židinys, retro stilius sukuria šiltą ir patogią atmosferą.Unikalus ir naujoviškas dizainas daro šį židinys žibintų labai populiarus!

[Platus taikymas] yra du kabo skyles galinėje gaminio, galima pakabinti ant sienos arba pastatyti jį vertikaliai.Šis židinys žibinto šviesa sukuria minkštas ir subtilus atmosferą ir priduria simbolį į savo aplinką.Jūs galite naudoti šią elektros židinys šviesos papuošti savo miegamąjį ant miegamojo sienos, koridoriuje!

[Naudojimo saugos] Jis gali būti valdomas rankiniu on/off, usb, ar akumuliatoriaus įkrovimo 3 AA tipo šarminės baterijos (be baterijų) ir USB kabelis gali būti naudojamas.Bus ne sukelti elektros smūgio avarijų, saugiau naudoti!Gaminio dydis: 33 * 21 * 8.5 CM.

[Sutaupyti pinigų, 100% pasitenkinimo] Dirbtinė liepsna, jūs neturite išleisti kitų dalykų, susijusių su juo, ir jums nereikės išleisti papildomų pinigų jo išlaikymui ir kitų dalykų.

Šio restorano juoda židinys žibinto turi meninę išvaizdą ir gali pridėti šilumą į bet atmosfera.Tai puikus apdailos vidaus ir lauko, puikiai tinka šventėms, šalys ir vestuvėms.

Pagamintas iš skaidraus polipropileno imituojant medžio detales.LED lemputės pabrėžti specialių detalių, sukurti kaimiškas židinys poveikį.

Aprašymai:

Spalva: Juoda

Forma: Stačiakampio Gretasienio

Medžiaga: Plastikas

Maitinimas: su baterija/USB powered

Baterijos: 3 AA tipo šarminės baterijos (neįtraukta)

Pakuotė:

1*Modeliavimas šviesos židinys

1*USB kabelis

Pakavimo sąrašas

1*Modeliavimas šviesos židinys

1*USB kabelis

Yra Lemputės Įtraukti Taip
Naudojimas ATOSTOGŲ
Pagrindo Tipas Kita
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Garantija 1 Metų
Atspalvis Tipas Plastikiniai
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Technics Dažytos
4 funkcija Modeliavimo Židinys Žibintų
Medžiaga PVC
Atspalvis Kryptimi up
Savybės LED
Apšvietimo Srityje 15-30square metrų
Kilmės Žemyninė Kinija
Šviesos šaltinių skaičius 10~15
Įtampa 4.5V
Korpuso Medžiaga Abs
Dropshipping Surpport
Sertifikavimo BMK
aplinkos šviesos namuose naktį dega kambarys
Funkcija 1 Dekoro Lempos
Maitinimo Šaltinis DC
Stilius ART DECO
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Yra Protingas Prietaisas NO
2 funkcija atmosferos šviesos
Prekės Pavadinimas Nemobub
Modelio Numeris 2310049
Yra Pritemdomi No

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.