1ps naujas Titano G23 populiarus netikrą Nosį Žiedas, Auskarai, C-tipo nosies ornamentu auskarai žmogaus kūno auskarų vėrimo papuošalai

0
0 Atsiliepimai

€1.90
Kiekis:
  • Kategorijos: Papuošalų Rinkiniai Ir Daugiau
  • Žymos: nosies auskarų g23, lv nosies auskarų, auskarai netikrą masės, nerijos nosies žiedą, juodosios titano ausies žiedas, sidabro, aukso, titano žiedas, titano auskarai žemė, femmz nosies auskarų, pranešk apie netikrą " nike žiedas, žiedas dirbtiniais įmova.

SKU: 131829

Titano G23 netikrą Nosį Žiedas, Auskarai, C-tipo nosies ornamentu auskarai

Juvelyriniai Dirbiniai Co.,Ltd " yra išsamus įmonės specilizing Titano 、Nerūdijančio plieno ir Vario kūno auskarų vėrimo papuošalai iš projektavimo, gamybos ir pardavimo.Kaip už rinkos paklausos, mes turėjo kalba žiedas,bambos žiedas,earing žiedas ir t.t. auskarai produktų, kurie yra labai populiarus Šiaurės Amerikoje,Europoje,Austialia,Artimųjų Rytų ir Pietryčių Azijos šalyse.Mūsų įmonė principas: "kokybės, kainos, kreditas"; aukščiausios kokybės; konkurencingos kainos; geriausias aptarnavimas-tai mūsų elgesio kodeksas; naujų stilius, unikalus procesas, menas yra mūsų bazė; integracija, praktikos ir inovacijos yra mūsų įmonės dvasių.Mūsų manin verslo dėmesys sutelkiamas į visumą ir mažmeninės prekybos, sveiki seni ir nauji klientai, mūsų įmonė ir, kad bendros pastangos kuriame šviesią ateitį.

Dydis aprašymas

Titano G23

Spalvotas ekranas

Titano G23

Grįžti pranešimas: 1, šias sąlygas gali džiaugtis grįžti grąžinti: dėl produkto pelnas yra skurdus, nebuvo leista grįžti produkto nėra vienodas, jis bus grįžti produkto yra ne versija, atsisako priimti, kad pirkėjas pats. 2. Mūsų įmonė atsisako priimti mokėjimo. 3. Tiesioginis prekių grąžinimas, be ryšių su klientų aptarnavimo, nebus priimamos. 4. Individualų produktų turi būti grąžinta ne produkto kokybės problemas. 5, specialų pareiškimą gauti prekes nepatenkinti, ne taip gerai, kaip įsivaizdavau, dėl to grąžinimo prašymą, tikrasis produktas be kokybės problema prašyti grąžinti, nesutinku, už produktą, jei jūs nesuprantate, rekomenduojama užsisakyti keletas pavyzdžių matyti, realus pavyzdys.

Medžiaga Metalo
Formos\modelis Geometrinio
Metalų Tipas Titano
Modelio Numeris N123
Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Kūno Papuošalai
Stilius Klasikinis
Kūno Papuošalai Tipas Nosies Žiedus & Smeigės

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.