Elektrinis Vamzdžių Pjoviklis plienas, plastikas, varis, ketus, ir daugiasluoksnių vamzdžių 75-400mm

0
0 Atsiliepimai

€1 185.90
Kiekis:
  • Kategorijos: Ranka & Elektrinių Įrankių Priedai
  • Žymos: dydžių vario vamzdis, vario stiklo cutter, purrin vario vamzdis, išmetimo vamzdžio kinco300i, disipasion vario vamzdis, cookie cutter vokietijos, vario vamzdis žiemą, molina vandens vamzdis, kaukolės formos vandens vamzdis, vandens vamzdis tefkon.

SKU: 132953

Plienas/Varis/PVC Vamzdžių Pjoviklis

Pakuotė:

1 x Vamzdžių pjovimo staklės 3 x pjauti 4 x vežimo su ratais 1 x raktas 1 x Oksfordo Drobės Krepšys

Veiksmai naudojimas:

1, įjunkite galios jungiklį, į pjauti po didelės spartos operaciją, paspauskite žemyn; 2, dešinėje laikyti mašiną stumti į priekį ir tada su kaire ranka švelniai virsta apvalus vamzdis, į kairę ir į dešinę ranką, kad koordinuoti su iki tol, kol pamatė, vamzdelis; 3, kiekvieno pjovimo prieš tai reikia patikrinti, ar disko susidėvėjimas, diskas yra pažeistas arba balta, kai reikia laiku šlifavimo pjauti; skintos sunku ar storas vamzdis, rekomenduojama sumažinti kartą per dieną; 4, pjauti dėvėjimosi ir plyšimo, kai netrukus pakeitimo; 5 nėra leidžiama važiuoti mašina ilgą laiką perkrovos

Privalumai:

1.Tylus ir Greitas : Kai pjovimo, nėra triukšmo(super silent ritininių guolių); Apdaila pjovimo per 10s, be jokių kibirkščių, lygus pjovimo paviršius, tikslumas ±0,05 mm. 2.Apsaugoti Vamzdžiai: sukasi plokštelės ant pagrindo laikykite pjovimo vamzdžių ir užkirsti kelią jos iškreipti. 3.Nešiojamieji: Jos šviesos svorio ir mažas dydis, labai tinka svetainės veikimas. 4. Labai pagerinti ir palengvinti įrenginių sauga ir priešgaisrinė sauga; 5. tikslumo pjovimo, abiejų vamzdžių yra butas po kirpimo, lengva sujungti; 6. Paprastas pjovimo metodas, greitas, greitis, sutaupyti daug darbo laiką; 7. Teikiame nešiojamųjų darbo metodai ir dizaino pjovimo sistemos pagal darbo vietos (aikštelės); 8. Aukštas saugos, nereikia judėti vamzdžiu vertus, kai darbo; 9. Jokių kibirkščių ir dulkių bus gaminama su išoriniu pasauliu pjovimo metu; 10. visiškai funkcinis, gali sumažinti elektros energijos sistemos įvairių pastatytas vamzdynai; 11. pjovimo vamzdžio medžiagos, pvz.: plienas, nerūdijančio plieno, ketaus, vario, plastiko, daugiasluoksnis vamzdis gali būti sumažintas; 12. Nėra jokių konkrečių reikalavimų, už vamzdžio skersmenį ir darbo platformos; 13. Geras kokybės ir žemos kainos, aukšta išlaidų rodiklius.

Vienerių Metų Garantija:

Mes teikiame VIENERIŲ METŲ garantija kiekvienam mūsų klientui.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.Mes suteiksime jums atsakyti kuo greičiau.

Prašymas

Šis Elektrinis Vamzdžių Pjoviklis yra naudojamas siekiant sumažinti plieno, vario, ketaus, nerūdijančio plieno, plastiko, termiškai susitraukiantis vamzdelis, ir kt.

Modelio Numeris BC-400
Pjovimo storis(plastikas) 12-35mm
Pjovimo Skersmuo 75-400mm
Galia 1750W
Greitis 2900r/min
Pristatymas TNT, "FedEx", UPS
Modelis BC-400
Mokėjimo T/T", "Western Union, Alibaba
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Pjovimo storis(nerūdijančio plieno) 8mm
Pristatymo Kaina Nemokamai

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.