15 Vnt. Plastikinių Žemės Spindulių,Saulės Fakelas Statymų Saulės Šviesos Spindulių Pakeisti Plastikiniai Žibintai, Kuolai Sodo Žibintai

0
0 Atsiliepimai

€19.46 €12.45
Kiekis:

SKU: 1335362

15 Vnt. Plastikinių Žemės Spindulių,Saulės Fakelas Statymų Saulės Šviesos Spindulių Pakeisti Plastikiniai Žibintai, Kuolai Sodo Žibintai Tvirtas & Ilgaamžė Medžiaga: Šie Plastikiniai Žemės Šuoliai yra pagaminti iš aukštos stiprumo ABS plastiko, kuris yra lengvas, tvirtas, gali įmonė savo sode šviesos ilgą laiką.

Dydis: Kiekvieną saulės žibintuvėlis šviesos pakeitimo kuolo priemonių 8.2 / 20.8 cm ilgio, tinka remti daugiausiai šviesos, kad jie gali pateikti, patenkinti įvairių apšvietimo.

Naudojimas: šios žemės dalis yra tinkamas naudoti su kraštovaizdžio šviesos stulpų, kurių vidinis skersmuo 0.83 colių, pvz., dauguma saldainių cukranendrių, kelias žibintai, kraštovaizdžio saulės žibintuvėlis šviesos, ir taip toliau.Prašome įvertinti jūsų vidinis skersmuo jūsų žibintai polių pirma prieš perkant.

Lengva Instaliacija: ABS plastiko žemės statymai yra lengva surinkti, tiesiog prijunkite žemės kuolo ir jungtis, jūs jau padaryta darbą.

Pakuotėje yra 15vnt kraštovaizdžio pakeitimo ABS plastiko žemę kuolų, pakankamai ilgai naudoti.Atsparus oro sąlygoms: tai plastikiniai šuoliai saulės šviesos gali atlaikyti stiprų oro sąlygų, visi ištisus metus, gerai tinka naudoti lauko sąlygomis.

Spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

Dydis: apie 21cm

Pakuotės Turinys:

15 * žemės šuoliai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.