132pcs Žiemos Ledo Žvejybos Masalas Rinkinys Marabou Jig Šaukštas Minkšta Suvilioti Širdys Grimzlė Plūdės Wobblers už Panfish Walleye Crappie

0
0 Atsiliepimai

€50.38 €26.70
Kiekis:
  • Kategorijos: Žvejyba
  • Žymos: masalas išspręsti, europos kirminas, žvejybos reikmenys koncertą, lego valčių aksesuarai, žvejybos medienos kirminas, plastikiniai žvejybos masalas, velkamosiomis, mercuri25 įrankių rinkinys, 10 pva žvejybos, viršelis minkštas oslas, splawiki žvejybos reikmenys.

SKU: 1336153

ĮSPĖJIMAS: Vėžio ir Lytinių Žalos,daugiau informacijos rasite

Visada Prašau Ledo Žvejybos Masalas Rinkinys: 132 vienetų žvejybos masalas ledo žvejybos, įskaitant marabu stendai, ledo jig galvutes, lipless crankbait, šaukštai, minkštas plastikas, kabliukai, plūdės ir net padalinti trumpas svorius.Visi ateina pakrautas spręsti langelį.

Marabu veržimo: Akį traukiantis spalvų, su turtingu marabous, iš viso 30pcs įvairių spalvų ir dydžių visą sezoną žvejybos.Jums nereikės praleisti vieną crappie, blue gill, crappie ir panfish su šių Marabou veržimo po vandeniu.

Lipless Crankbait ir Blizga Šaukštas: aukštos atspindintis rodiklis, lipless crankbait, taip pat žinomas kaip VIB, ir šaukštai, padaryti daugiau dramatiška scena su jų vibracijos ir skraidymas.Taigi, jie skirti didesnį rūšių ir streikų, iš tolesnio atstumo, bass, walleye, ir lydekos.

Ledo Stendai ir Minkštas Masalas: Šis derinys slays visų kitų sąlygų, jaukų neveikia.Yra klasikinis ledo stendai, red, "chrome", kabliai, kruvinas maggot ir iš anksto suklastoti grubs.Lūžio juos į vandenį ir žemę, labiausiai smulkmeniškas upėtakis, ešerys ir panfish.

Visos kitos essentials priedai yra įtraukti, siūlanti aukštos kokybės ir ilgalaikis.Šis rinkinys krepšyje, žvejyba ant ledo, kaip svajingai kaip prigulti.PUIKI DOVANA-Gali būti naudojamas kaip atostogų dovana draugams, kurie mėgsta žvejoti, ir mėgautis džiaugsmą žvejyba žvejybos entuziastams.Jie bus produktyvus sezonas šią žiemą.

Spalva kaip nuotraukoje
tikslinė Lašiša, šlakių, karininkas, muskuso, Bosas, Lydeka, walleye, ir t.t
Prekės Pavadinimas Dr. Žuvys
Karton. pakuotėje vienetų pak. 132pcs
Kilmės Žemyninė Kinija
Pozicija Vandenyno Žvejybos Valtis, Ocean Beach Žvejybos, EŽERAS, Upės, Rezervuaras, Tvenkinys, stream, Vandenyno Roko Žvejybos, sūraus vandens, gėlavandenių, EŽERAS, tvenkinys ir upė.
Kiekis Vieną Rinkinį
Kategorijos Suvilioti Rinkinys

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.