Bladeless Kaklo Ventiliatorius su 360° oro Srautas Nešiojamas USB Ventiliatorius - daugkartinio Įkrovimo Baterija Aušinimo Ventiliatorius Lauko Kelionių Sporto NAUJAUSIAS

0
0 Atsiliepimai

€29.26 €21.94
Kiekis:
  • Kategorijos: Įvykis & Party
  • Žymos: nešiojamas įkraunamas žibintas, įkrovimo nešiojamų viryklė, princesė nešiojamas ventiliatorius, ventiliatoriaus darbą įkrovimo, ventiliatorius nešiojama kuprinė, ventiliatorius įkrovimo vh, ventiliatorius stabdžių bakterija, nešiojamų, nešiojamų 6inch ventiliatorius, nešiojamų 5v ventiliatorius, skeneris nešiojamieji įkraunamieji.

SKU: 1336378

Bladeless Kaklo Ventiliatorius su 360° oro Srautas Nešiojamas USB Ventiliatorius - daugkartinio Įkrovimo Baterija Aušinimo Ventiliatorius Lauko Kelionių Sporto NAUJAUSIAS

Aprašymas :

Savybės:

1.360 laipsnių Visi aplink: Skirtingai nuo tradicinio dizaino, mūsų USB ventiliatorius turi 48 oro realizavimo, ir su turbokompresoriumi variklis suteikia jums 360 laipsnių visi aplink tylus ir galingas oro srautas.Taupo nuo sumišimą varva staiga prakaito viešųjų daug kartų.

2.Bladeless Dizainas: Kabo ant kaklo, nemokamai-your-hands-bet kur, bladeless dizainas leidžia jums niekada nerimauti tangling jūsų plaukai vėl tampa saugus vaikų ir gyvūnų.Trijų reguliuojamas greitis leidžia jums reguliuoti oro srautą iki reikiamo lygio.

3.Madinga ir Madingas: Šis kaklo ventiliatorius ateina su statybos lengvas, minkštas, odos draugiškas, ir lankstaus silikono medžiagos.Taigi, galite taip pat lengvai prisitaikyti prie grupės, kaip už savo reikalavimus.Tai yra madinga ir madingas kaklo ventiliatorius, kad jūs galite dėvėti keliaudami; mados stilius daro jums atrodo toks kietas.

4.Ilgai veikiantis Akumuliatorius: nešiojamų ventiliatorius yra įrengta su įmontuota įkrovimo 1800 mAh baterija ir USB įkrovimo lizdas.Su visiškai įkrauta, įkraunamąją ventiliatorius truks apie šešias valandas, suteikiant jums nuolat vėsus oras.

5.Stay Cool bet Kur ir bet Kada: Šį kaklo ventiliatorius yra puikus vasaros kompanionas, kad galite naudoti krūvio metu, maisto ruošimui, namų ruošai, sportas, kelionės, ar, kada ir kur jums reikia.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Produkto modelis: M6

Maitinimo įtampa: 5V/1A

Dydis: 222×207 x 58mm

Produkto baterijų: polimero baterijos

Įkrovimo laikas: apie 3 val.

Baterijos talpa: 1800mAh

Įkrovimo sąsają: TIPAS-C

Medžiaga: ABS+PC

Komplektą Sudaro :

ventiliatorius*1

Instrukcija*1

Įkrovimo Kabelis*1

Prekės Pavadinimas Aihogard
Proga Kalėdų, Naujieji Metai, Baigimo
Modelis NĖRA
Tipas Didmeninės NO
Rinkinys Tipas NO
Skaičius, Vnt 1pc
Parama Dropship
Modelio Numeris bladeless kaklo ventiliatorius
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Plastikiniai

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.