Visiškai Aišku, Akrilas Skaidri Kėdė Namų Baldai

0
0 Atsiliepimai

€236.05
Kiekis:

SKU: 134668

Mano draugas, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jei jums reikia kitų modelių šį produktą, prašome susisiekti su manimi whatsapp+ 8618873307725. Aš atsiųsime prekės nuorodą galite nusipirkti!

Produkto Aprašymas

Prekė: DDH-0158 Crystal Clear Akrilas Skaidri Kėdė Namų Baldai Medžiaga: 40mm storio dia.akrilo lazdele+nerūdijančio varžtai Gabaritiniai Dydis:

W18.11*D17.71*H29.52inches

Dydis ir storis gali būti pritaikytos Sample-Laikas: 3 darbo dienų Pristatymas Laikas: 15 darbo dienų po akrilas skaidri kėdė mėginys patvirtino.MOQ: 10VNT Naudoti: namų/biuro baldai Apmokėjimo Sąlygos: T/T) arba Western Union:40% iš anksto sumokėta 60% likutis sumokėti iki pristatymo.Saugus Pakavimas: akrilas skaidri kėdės+pp maišas+putplastis+kartoninėje dėžutėje

Gamybos Procesą

Pakavimas Ir Pristatymas

Sertifikatai

Palyginti

Įmonės Informacija

Pavadinimas Shenzhen DIDUO Menų ir Amatų Co., Ltd.Plotas 2000m2 Metais nustatoma 2014 M. veiklos Rūšis, Gamintojas, Prekybos Vieta, Guangdong,Kinija (Žemyninė) Metinės Produkcijos Vertė 1 Milijono JAV dolerių - MUMS, 5 Milijonų jav dolerių mokslinių Tyrimų ir Plėtros Komanda 5 Technicans Gaminti Eilutės 3 linijos Artimiausio Uosto, yantian,shekou,Shenzhen Pagrindiniai Produktai akrilo lentynos ir spintelės papuošalų,kosmetikos,elektronikos,vyno,batai,akrilo cupcake stendas,akrilo lecturns, biuro reikmenys, akrilo baldai, trofėjus medalis,akrilo ženklai, kalendoriai,nuotraukos ir nuotraukų rėmeliai, amatų ir dovanos ir kitų susijusių produktų restoranams ir prekybos centrai,ir tt.

SGS sertifikatus netoksiškas Bandymo,CE Sertifikatas, ISO 9001:9002 Tarptautinės quanlity sistemos Nėra.Gamybos Linijų 4 Eilučių Skaičius QC 4-5 Skaičius Employess

51-100 žmonių, Bendra Metinių Pardavimų Vertė 1 Milijono JAV dolerių - JAV$2,5 Milijono Mūsų Paslaugos

Imties paslaugos

1.Mes manome, kad mėginys yra labai svarbu jums,todėl turime pasirūpinti, anksti laiko savo pavyzdį.

2. Imtis keletą nuotraukų, kai mėginio paruošimo ,jei jums patinka tai,mes atsiųsime jį,jei ne,mes jį modifikuoti,net perdaryti jį.

3.Lengva ar mažas produktą,mes norėtume suteikti nemokamą pavyzdį .Garantinis Aptarnavimas

1, Nuolaidos, didelis užsakymo

2,Mes norėtume grąžinti papildomo mėginio imti, kai visas prekes baigtas

3,norėtume grąžinti mokestį, jei kokybė nėra iki jūsų prašymus

4,norėtume pranešti, gamybos proceso ir fotografuoti jūs kasdien

5,Suteikiant puikų jūsų aptarnavimo po pardavimo,ir sekti savo pardavimus statusą .

6. Priėmimo CAD brėžinys klientų

7.Nemokamai spausdinimas 1c logotipą, gamindami masės produktai garantinis Aptarnavimas 1.Sekti savo pardavimų būklė, norėdami pagerinti mūsų pardavimo paslaugos.

2.Jei žala,prašome rūšies siųsti mus kai kurios nuotraukos per 24 valandas,nes įsigijome draudimo už jus.

3. Kai kurios klientai nežino, kaip tai padaryti, tarptautinės prekybos,todėl prašome rūšies siųsti man savo klausimus,andrew, pavyzdžiui, padėti jums nemokamai(prašome rūpintis laiką kinijoje,I ' m on line 0:00 iki 12:00p.m)

4. Teikti nemokamą projektavimas ir gamyba mėginio seniems klientams .DUK

Kada galiu?

Mes paprastai pasiūlymą per 24 valandas po gausime jūsų užklausą.Jei esate labai skubiai gauti kainą, prašome, paskambinkite mums arba pasakykite mums savo elektroninio pašto todėl, kad mes dėl jūsų užklausą prioritetas.

Kaip aš galiu gauti pavyzdinį patikrinti jūsų kokybės?

Po kainų patvirtinimo, galite reikalauti mėginius, kad patikrintų mūsų kokybės.Jei reikia pavyzdžių, mes mokestis už mėginio kaina .Bet mėginio išlaidos gali būti kompensuojamos po užsakymo patvirtinimo, kai jūsų kiekį, kad yra daugiau apie MOQ.

Kokius failus ar jūs sutinkate spausdinti?

PDF, Core Piešti, didelės skiriamosios gebos JPG

Jūs galite padaryti dizaino už mus?

Taip.Turime profesionalų komanda, turinti ilgametę patirtį dovanų dėžutėje projektavimas ir gamyba.Tiesiog pasakykite mums savo idėjas ir mes padėsime įgyvendinti savo idėjas puikus žiūrėti dėžės.Nesvarbu, jei jūs neturite ką nors užbaigti failus.Siųsti mums didelės raiškos vaizdus, jūsų Logo ir tekstas, ir pasakykite mums, kaip jūs norėtumėte, kad juos tvarkyti.Mes atsiųsime jums gatavų failus patvirtinimo.

Kaip ilgai aš galiu tikėtis gauti pavyzdį?

Po mokate mėginio imti ir atsiųsti mums patvirtino, failus, mėginiai bus paruošta pristatymas per 3-7 dienas.Mėginiai bus išsiųstas jums per išreikšti ir atvykti 3-5 dienas.Galite naudoti savo express arba išankstinio apmokėjimo sąskaitą su mumis, jei jūs neturite paskyros.

Saugus pakavimas Akrilas skaidri kėdės+pp maišas+putplasčio+kartoninėje dėžutėje
Saugus Kraštas Taip
Prašymas Virtuvė, VONIOS kambarys, Home Office, Gyvenamasis Kambarys, Miegamasis, Maitinimas, Kūdikiams ir vaikams, VIEŠBUTIS, Butas, Biuro Pastatas, Ligoninės, Mokyklos, Centras, Laisvalaikio Centruose,, Prekybos centras, kiemas, Saugojimo Ir Spinta, Išorinis, Namų Baras, Rūsyje, Skalbykla
Kilmės Vieta Kinija, Kinija
Storis Dia 40mm.
Stilius Modernus
Logo&Prisijungti Šilkografija spauda
Medžiaga Akrilo, Aišku, Naujos Lieto Akrilo Lazdele+Varžtai
Custom Priimtina
Išvaizda Modernus
Funkcija Sulankstomas, Childfriendly
Tipas Fanera, Valgomojo Baldai
Konkrečias Naudojimo Valgomojo Kėdės
Pašto pakavimo Y
Kilmės Žemyninė Kinija
Dizaino Stilius Modernus
Naudoti Namų Baldai
Modelio Numeris DDH-0158
Prekės Pavadinimas diduo
Dydis W18.11*D18.11*H29.52inches
Bendro Naudojimo Namų Baldai
Sulankstyti Taip

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.