Modeliuojant Virtuvės Valgių Žaislas Lėlių Apsimesti Žaisti w/ Plokštė Dubenį Puode Interaktyvus Bamblys Berniukų, Mergaičių Naudai

0
0 Atsiliepimai

€5.86 €3.63
Kiekis:
  • Kategorijos: Žaislai Ir Pomėgiai
  • Žymos: vadovas maisto gaminimo įrankių rinkinys, raudona silikoninių kepimo įrankių rinkiniai, bamblys punk berniukas rinkinys, aukso maisto gaminimo įrankių rinkinys.

SKU: 1350394

Modeliuojant Virtuvės Valgių Žaislas Lėlių Apsimesti Žaisti w/ Plokštė Dubenį Puode Interaktyvus Bamblys Berniukų, Mergaičių Naudai

OOTDTY

Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės

Nerimauti Nemokamai Medžiaga: Pagaminti kvalifikacijos ABS plastiko medžiagos, ryškių spalvų, su netoksiškas, BPA-free, sklandžiai kampe dizainas, kvapas-nemokamai medžiaga, kuri yra saugos vaikams žaisti su.

Realus Virtuvės Valgių Rinkinys Vaikams: pilnas maisto ruošimo rinkinys su slėgio viryklė, virimo ir kepimo puodai, lėkštės, puodeliai, lazdelės, dubuo, elektrinės indukcinės viryklės maitinimas tiekiamas baterijas(pakavimo netaikoma) į imituojamas realus virimo garso ir šviesos, užtikrina, kad vaikai galėtų patirti realų virimo suvaidina sceną ir smagiai su draugais patalpų ar lauko, įkvėpti šiek tiek jauni virėjai, kurti ir gaminti maistą, žaisti virtuvės kepimo apsimesti žaisti žaidimus.

Mokymosi: Su gera stimuliacija ir mokymus vaikams, nustatyti jų pažinimo galimybes virimo įgūdžius ir pareikšti įdomus, o jie apsimeta, maisto gaminimas,pagalba vaikams, siekiant pagerinti jų socialinė organizacija įgūdžius.

Interaktyvus Funkcija: taip Pat skatino įvairaus amžiaus vaikais, skatinti juos dalyvauti ir žaisti kartu, skatinti jų kūrybiškumą ir vaizduotę, nuostabus interaktyvus žaislas vaikams pasidalinti su savo draugais, taip pat tinka namų dekoracijas, vaidmuo žaisti žaidimus ir puikus pasirinkimas lėlių ar namų stalo dekoracija.

Ideali Dovana: puikus pasirinkimas, vaikų gimtadienio dovana, Kalėdų dovanos, apsimesti žaisti dovana, kuri tinka vaikams, vaikiška berniukų ir mergaičių, sąveika žaislas nustatyti savo santykius.

Specifikacija: Pakuotės Matmenys: apytiksl. 24 x 17,5 x 11,8 cm/9.45 x 6.89 x 4.65 colių

Medžiaga: ABS Plastikas

Grynasis Svoris: 694g/1.53 lbs

Spalva: Juoda/Raudona,(indukcinės viryklės spalva)

Komplektą Sudaro: 1 Nustatykite Realius Virtuvės Valgių Rinkinys Žaislas

pastaba: Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Lytis Unisex
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo NĖRA
Rekomenduojame Amžius 12+y

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.