R58E Stud Auskarai Pakuotės Ekranas Korteles Auskarai Smeigės Papuošalai Kainą Žymės

0
0 Atsiliepimai

€4.80 €3.60
Kiekis:
  • Kategorijos: Karoliukai & Juvelyrika Priėmimo
  • Žymos: stock ausų įsagų, auskarai sakura kortelės gūstītājs, kortelės turėtojas ekranas pakavimo, auskarai moterims big korteles, arizona kortos, kortelės turėtojui samsung s5250, ekranas nomton, modelis žymes auskarai, žnyplės ausų įsagų, f1 kortelės turėtojas.

SKU: 1351611

Mergina Dizaino Kartono Karoliai Pakuotės Kortelės Wrap Rankų darbo Papuošalai, Auskarai Ekranas Korteles, Aplinkos draugiškas

Savybės:

Kiekvieną karoliai pakuotės turi 2 pre-cut skyles ir du laiko tarpsnius, kurie tinka visų rūšių grandinės papuošalai.Įskaitant apyrankes, vėrinius ir anklets, ir kabo skylė gali būti rodomas ant kabyklos, kuris atneša jums daug patogumų.

visiškai naujas ir aukštos kokybės

Mūsų auskarai laikikliai pardavimo gali būti plačiai naudojamas saugoti savo juvelyrikos namuose arba naudoti wrap savo rankų darbo papuošalai ir suteikti jį kitiems.

Kortelė yra atspausdintas su madinga panele modelius, kad jūsų amatų papuošalai pakavimo stilingas ir akį traukiantis, ir didelį kiekį pagal savo poreikius.

Su auskaru kortelės turėtojas gali būti naudojamas kaip auskarai ekranas korteles, karoliai ekranas korteles, auskarai žymas, papuošalai ekranas korteles, auskarai Kraft popierius, žymekliai, auskarai smeigės kainų žymekliai, papuošalai kainų etiketes.

Šie karoliai korteles ekranas yra pagamintas iš patvaraus kartono, kuris yra storas ir kietas, nėra lengva sulaužyti arba deformuoti, ir gali jums tarnauti ilgą laiką.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Popierius

Dydis:7x5cm/2.76x1.97inches

Tipas:A/B

Komplektą Sudaro:

100 Vienetų Kūrybos Knyga Auskarai Korteles/Set

Pastaba:

Prašome leisti 0-3mm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

Dydis 7x5cm/2.76x1.97inches
Medžiaga Popierius
Elemento Tipas Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos
Elemento Plotis 5cm
Modelio Numeris R58E11JJ102292
CN Kinija
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Ilgio 7cm
Prekės Svoris 132g

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.