30ml Ultra-Fine Mousse Putos Giliai Valanti Balinimo Atsigaivinti Kvėpavimas Balinti Dantis Ištirpinama Dantų Dėmes Ir Švarus Toot Putų Naujas

0
0 Atsiliepimai

€5.75 €2.87
Kiekis:

SKU: 135503

Savybės:

Gaivus ir švarus formulė, kruopščiai valo nešvarumus tarp dantų, taiso burnos problemų, ir toliau padėti dantenos.

Mūsų minty valiklis putėsiai bus išlaikyti jūsų kvėpavimas švieži!Dabar suteikti sau baltesni šypsotis ir šypsena geriau su šeima ir draugais!

Išvalykite burną, o gaivų kvapą, saugo dantenas sveikas, ir palaikyti burną švarią ir laimingas ilgą laiką.

Talpa 30ml

Bruto svoris 56g

Vanduo, česnakai esmė, propolis, vokietijos ramunėlių, propolis, mentolis

Pakuotės dydis: 3.5*3.5*10cm\1.37x1.37x3.93in

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumai.

3. Poveikis naudoti skiriasi nuo asmens, nustokite jį naudoti, jei blogai jaučiatės.

Produktų Sąrašą

Dantų putėsiai*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Švelnios Formulės】Dantų balinimo putėsiai naudoja lengvas, gaivus ir švarus formulė kruopščiai nuvalykite nešvarumus nuo dantų, teisinga burnos problemų, ir toliau padėti dantenos.Ji saugo burnos švarus ir malonus ilgą laiką.

2.【Stipri Dėmių Šalinimo】Mes galime atsisveikinti dėmes, pavyzdžiui, šokolado, cigarečių, kavos, arbatos, kvėpavimas, maisto likučius, ir dar daugiau.Jūsų dantys yra saugiai nuvalyti iki dantų balinimo mousse putų dėl baltesni, šviesesnę šypsena.

3.【Burnos Priežiūros efektyviau】 Balinimo putų dantų pasta lapai išlieka šviežias, švarus skonis ant liežuvio, siūlanti natūraliai gaivus pojūtis.Fizinis atgaivinti pojūtis Balinimo putų dantų pasta palieka ilgalaikį sveiką kvapas.

4.【Palaikyti Burnos Sveikatos】Ji taip pat kovoja su dantenų recesijos ir plokštelių didėjimas.Dantų balinimo putėsiai padeda padeda išsaugoti sveikas dantenas, padės jums išlaikyti burnos sveikata.Ji padeda sustabdyti, blogas burnos kvapas, dėl sveikesnės dantenos ir naujesnis kvėpavimas!

5.【Kompaktiškas Ir Nešiojamas】TheseHealth dantenų Dantų balinimo putėsiai yra mažas dydis ir patogu mus nešiotis ir vietos niekur.Mes galime lengvai naudoti šią erdvę, Dantų balinimas putėsiai s tada ir ten, kur mes norime.

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris dantų putėsiai
Vienetų skaičius Vienas Vienetas

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.