Prom Dresses 2020 Vestido De Festa Oficialų Prom Chalatai Moterų V-Kaklo China Undinė Prom Dress Suknelė China Atspindintis Suknelė

0
0 Atsiliepimai

€111.81 €106.22
Kiekis:
  • Kategorijos: Vestuvėms Ir Renginiai
  • Žymos: tonas, vakarines sukneles, prom dresses graduacion vienetų, erinbess šalis, prom dress blue, vakaro suknelės kalėdos, vakaro suknelės tweens, vakaro suknelės vidurio ilgis, pusė prom plaukų undinė, parodijos prom dresses, edgars vakaro suknelės.

SKU: 1361659

Pirkėjas Pranešimas

1.suknelės mes padarėme bus šiek tiek skiriasi nuo originalo nuotrauką galite pamatyti interneto svetainėje , ir dydis bus daugiau ar mažiau, didelis ar mažas, nuo 1 iki 3 cm .

2.Mažiausia vertė bus pastebėjo ant pakuotės, Bet mes negalime kontroliuoti mokesčių.Prašome suprasti, jei muitų mokesčiai mokesčių.linkime jums gali pirmiausia žinoti ,pavyzdžiui, jungtinė karalystė,Kanada,Brazilija,Meksika,Prancūzija ...

3.Kai jūs turite pateikti užsakymą mūsų apdorojimo laikas yra 15-25 dienas ,jei esate skubiai ,gali tekti mokėti papildomai skubėti mokestis ,linkime jums gali suprasti.

4.Jei jūsų dydis yra plius dydis 18W ,20W,22W,24W,26W,mes už jus daugiau 30 usd.

5. Jei jūs kaip ir bet kokios kitos spalvos reikia, ar bet koks kitas dydis , galite susisiekti su mumis !Į customszie yra $98 vieno gabalo !

Dėmesio:

Jei esate iš BRAZILIJOS, prašome pateikti mums jūsų CPF į pranešimo lauką, kai mokėjimo, be to, mes negali rašyti sklypas.dėkojame už jūsų supratimą!

Duomenys rodo

Dydis Ir Matavimo Schema

Pristatymas

Mokėjimo

Technologinis Procesas

Grįžta

Atsiliepimai

Apdaila NĖRA
Audinio Tipas China
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Medžiaga Poliesteris
Rankovės Stilius Rankovių
Tikrasis Vaizdai Taip
Iškirpte V-Kaklo
Talėja Fiziniai Veiksniai
Proga Keltas
Elemento Tipas prom dresses
Mados Elementas Paprastas
Siluetas Trimitas / Mermaid
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Built-in Liemenėlė Taip
Prekės Pavadinimas ERINBESS
Traukinys NĖRA
Modelio Numeris ZHB-913

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.