Tipas-C-HDMI-suderinamą Kabelį Konverteris Aliuminio Lydinys Tipas-C-HDMI-suderinama Konverteris Linija Nešiojamų už Telefoną, Tabletės

0
0 Atsiliepimai

€5.45 €2.84
Kiekis:

SKU: 137273

Tipas-C-HDMI-suderinama Adapterio Kabelį "Android" Telefono Ekrane Projekcijos Tipas-C-HDMI-suderinamą Kabelį Skaičiuoklė

Ypatybė:

1. Lengvas ir Kompaktiškas: ultra-lengvas, kišeninė dizainas yra lengva atlikti ir puikiai tinka krauti savo maišą, rankinės ir piniginės, siekiant sutaupyti vietos.

2. Aišku, Regėjimo Patirtį: Suprantu, mažas ekranas, didelis ekranas, sklandus ir aiškus vaizdas, kokybė, paramos 4k*2k, mėgautis puiki regėjimo patirtį.

3. Plačiai Naudojamas: Nešiojamieji kompiuteriai, mobilieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir pan.su USB 3.1 Tipas-C sąsaja, prijungtas per šio perskaičiavimo kabelis ir paverčiama (HDMI-suderinama vaizdo) multi-funkcinis taikymas produkcija.

4. "Plug & Play: Ne vairuotojas reikalingi, jokios programinės įrangos ar sudėtingų diegimo reikia.Tiesiog prijunkite savo prietaisą prie projektorius, monitorius, naudojant adapterį.

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: USB-c 3.1-HDMI suderinamus konversijos kabelis

Įvesties prievadas: USB3.1 portas.

Išvesties sąsaja: high-definition HDMI suderinamus moteris

Produkto svoris: apie 20g

spalva: pilka

Gaminio medžiaga: aliuminio lydinio korpuso

Gaminio dydis: apie 42*22*10mm/1.65*0.87*0.39 colių

Kabelio ilgis: 15 cm/5.91 colių

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Konversijos kabelis

[relateproductdetail/]

Sertifikavimo CE
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas alloet
Modelio Numeris USB 3.1 C Tipo HDMI-suderinama Adapteris
Suderinamos Prekės/Modelis PC

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.