1/6 masto nuogas BJD vaikas mergina YOSD Bendras lėlės Dervos pav modelis žaislą dovanų,neturėtų būti drabužiai,avalynė,perukas ir kiti priedai 2243

0
0 Atsiliepimai

€99.39
Kiekis:
  • Kategorijos: Lėlės Ir Jų Priedai
  • Žymos: suknelė nuogas merginos, neil bjd, derva rinkinys nuogas merginos, bjd kelnaitės, medžiaga skydai drabužiai, mielas masto mergaitės, hat bjd, dc bjd, 13 masto nuogas mergina lėlės, yosd juodus drabužius.

SKU: 137377

Gerbiami pirkėjas, Prašome atidžiai perskaityti šias pastaba: prieš perkant,ačiū! 1.Tai yra nuogas lėlės, yra: galvos;įstaiga;į akis(akių spalva yra atsitiktinis) 2. Nėra įtrauktos drabužius; perukas; batai ir kiti aksesuarai. 3. Makiažo Galimybes:Veido Makiažas ir Veido ir Kūno Kosmetika, arba Ne, Makiažas. 4.Tai BJD tik nauja redakcija lėlės, todėl be gimimo liudijimo ir originalo langelyje,prašome suprasti! 5.Veido makiažas tik apie 80% panašus kaip nuotraukos,ačiū!!! 6.Paprastai trunka apie 7-15 dienų apdorojimo laikas užsakymą,kelis produktus, turi 15-30 dienų,todėl reikia išplėsti apdorojimo laiko,ačiū!!! 7.Gal jums bus sumokėti muitų tarifų ar kitų importo muitus,mokesčius ir rinkliavas patikrinti su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki varžytinių ar pirkti.Perspėjimas : tik parduoti BJD nuogas,neįskaičiuotos rūbai;avalynė;perukas ir kiti priedai,ačiū!!!

Forma 1/6
Matmenys 1/6 masto Aukštis apie 27cm
Modelio Numeris 18D2243
Lytis Unisex
Elemento Tipas Lėlės
Tipas MADOS LĖLĖS, bjd
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga derva
BJD/SD Požymis lėlė
Įspėjimas Neapima drabužiai, Batai, perukas ir kiti priedai
Amžius > 6 metų
Baterija No
Temos Filmų ir TV
Mfg Serijos Numeris Ribota Kolekcija
Prekės Pavadinimas kakctu
Savybės animacinių filmų, Modelis, Švietimo, Dıy Žaislas
Sąlyga Akcinė Straipsniai

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.