Vaikų Inercinės Sanitarijos Automobilį Žaislas Modeliavimas Šiukšlių Rūšiavimo Automobilių Purkštuvų Rezervuaras Automobilių Žaislai Berniukams Švietimo Žaislas Vaikams Dovanos

0
0 Atsiliepimai

€26.40 €10.03
Kiekis:

SKU: 1382324

Medžiaga : Plastikas

Plastiko Tipas : ABS

Kilmės šalis : CN(Kilmės)

Tipas : Automobilis

Savybės:

Romanas žaislai berniukų ir mergaičių amžius 1 3, mielas ir realus, sunkvežimiai, idealiai tinka jūsų vaikams.Unikalus žaislas automobilis nustatyti vitrinos unikalus , įdomus ir praktiškumą, pats geriausias iš metų berniukas žaislas!

MĖGAUKITĖS ĮDOMUS didelį automobilį žaislas, skirtas vaikams 1 3 metų amžiaus, ryškus, žalios spalvos su lengva pagauti vaikų akis.Stumti automobilį atgal ir pirmyn, ir automobilis gali akimirksniu, kuris bus tikrai nustebinti savo mažyliui.Jūsų vaikai bus visiškai įdomus žaisti ir mokytis į suapvalina iki.

PUIKUS ŠVIETIMO Idealus ŽAISLAS sunkvežimis 1 2 3 metų amžiaus berniukai, žaisti bamblys automobiliai su bičiuliais, vairuoti automobilį įvairiais būdais, jūsų kūdikis nuskaityti arba .Didžiosios berniukas žaislai skatina vaiko vaizduotę, kūrybiškumą ir rankų judesių koordinavimą, taip pat pagerinti bauda bendrosios motorikos įgūdžius.Žaisti ir mokytis, 12 18 mėnesių amžiaus kūdikių žaislai yra nuostabi!

Nerimauti nemokamai Premium žaislas automobilis 1 2 3 metų amžiaus, pagaminta iš sutirštės ABS plastiko, ne , BPA free, tvirtas ir patvarus.Poliruoti užapvalintais kraštais, ne mažas aštrių dalių, gerai padaryta ir negalės savo rankas.Išbandytas ir atitinka visus reikalavimus, didžiosios berniukas žaislas, turi būti monster truck rinkinys berniukams, žaislų augimui tavo vaikas!

Dovana vaikams Tiesiog stumti jį į priekį, ir šiukšliavežis galima perkelti .Pilna detalių, kaip tikras transporto priemonės.Taip pat, mūsų produktai gražiai supakuoti, todėl juos idealiai tinka kaip dovanos vaikams.

Produkto Aprašymas:

Jūsų vaikas galės mėgautis valandų pramogos su Šiukšlių mašinos.Savybės: Trinties Energija Varomas.Yra žavinga mažai informacijos, kad jis kaip realus dalykas.Pagamintas iš patvaraus plastiko.Puikiai tinka vaikams nuo 3 ir iki.Tiesiog ištraukite ir esate pasiruošęs eiti!

Savybės Diecast
Medžiaga Plastikiniai
Pavadinimas ISHOWTIENDA
Rekomenduojame Amžius 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y
Prekės Pavadinimas Kmoist
Modelio Numeris žaislai berniukams
Plastiko Tipas Abs
Tipas Sunkvežimis, automobilis
Brūkšninis kodas No
Sertifikavimo CE
Masto 1
Kilmės Žemyninė Kinija, KN(Kilmės)
Baterija Ne Baterija
CE Tipas

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.