FAAK Skysto Silikono Analinis Dildo Sekso Žaislai Butt Plug Gyvūnų Vibratorių Moterims G Spot Masturbator Vyrų Prostatos Masažas Išangę Sekso Parduotuvė

0
0 Atsiliepimai

€35.75 €21.45
Kiekis:
  • Kategorijos: Sekso Žaislai
  • Žymos: faak rožinė, platus didžiulis dildo, faak didelis faloim, padengtą butt plug, fimlae seksualus žaislai, giliai butt plug, didelis dildo pločio, prieš sexi žaislai, retro butt plug, gyvūnų šlepetės vyrams.

SKU: 1407269

FAAK Skysto Silikono Analinis Dildo Sekso Žaislai Butt Plug Gyvūnų Vibratorių Moterims G Spot Masturbator Vyrų Prostatos Masažas Išangę Sekso Parduotuvė

Жидкий силиконовый фаллоимитатор FAAK, анальные секс-игрушки, анальная пробка, фаллоимитаторы с животными для женщин, мастурбатор для точки G, мужской массаж простаты, анус, секс-шоп

Produkto pristatymas

ANALINIS Dildo, Moterims, VYRAMS

Minkšto Silikono ANALINIS Dildos

Moterų Masturbators

Suaugusiųjų Sekso Žaislai

Moterų G-spot Klitorio Stimuliatoriai

Dydis:Prašome patikrinti informacijos puslapyje nuotraukos

Pastaba:

1.Švarus produktas, prieš ir po naudojimo , nuplaukite šiltu vandeniu ir antibakteriniu muilu ,švelniai nuvalykite su rankšluosčiu arba minkštu skudurėliu.

2. Prieš naudojant, pridėti lašas ar du savo mėgstamą lytis tepalo su dildo varpą.

Privatumas Garantuotas:

Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Siekiant išvengti gėdos ir apsaugoti privatumą, mūsų klientams, nėra jautrus žodyno ant produkto pakuotės.

Pastaba:Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 5mm.

Q: ar galiu pakeisti savo užsakymo info?Pvz., gauti adresą arba prekės perkamos?

A: Kad informacija negali būti keičiama po to, kai buvo pateikti.Prašome atšaukti savo užsakymą ir įdėti naują, jei užsakymo info yra neteisinga.Kitaip jūsų sklypo bus vežamos pagal pradinio užsakymo info.

Q: ar galiu pakeisti produkto pavadinimas?

A: Mes ne rašyti apie seksą produktai, mes rašome "sporto įrangos ar vaikų žaislai", jei jums reikia parašyti savo kelią, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo

Klausimas: Kodėl nėra mano kad vežamos iš Kinijos?

A: Jei nėra toliau sekimo informacijos po 10 dienų.Ji yra greičiausiai dėl to, vidaus laivybos klausimas.Dėl papildomos paramos, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.

Q: Kodėl mano sklypo vis dar "pristatymas"?

A: Tarptautinės siuntos gali būti laiko ir jūsų kantrybės, yra vertinama.Nesijaudinkite, jei matote, nr. atnaujinti apie savo sklypo.Mes naudojame 137festival.lt laivybos metodus, kurie gali trukti nuo 15 iki 60 dienų.Dėl papildomos paramos, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.

Q: Kodėl aš gauti ir kitą produktą?

Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tiesiogiai dėl papildomos paramos.

Q: Kodėl gaunu tik 1 punktas), o keli buvo įsigyti pirmąją vietą?

A: Vieną užsakymą gali galbūt būti siunčiami per keletą sklypų, kurių kiekvienas jų unikalus sekimo numeris.Prašome stebėti juos, atsižvelgiant į konkrečius sekimo numerį (- ius).Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tiesiogiai dėl papildomos paramos.

Q: aš paspausti nuorodą "Patvirtinti Prekių, Gautų" iki sklypo yra gauta.Ką turėčiau daryti?

A: nesijaudinkite, jei jūs paspaudėte jis atsitiktinai.Jūsų sklypas yra vežamos greitu galima bet kokiu atveju.Tiesiog atlikite sekimo numerį atnaujinti.5-žvaigždučių apžvalga yra dėkingi gavę jūsų sklypą.

Q: Ką turėčiau daryti, jei mano, kad yra uždarytas?

A: pateikite naują siekiant užtikrinti sąskaitą ir mokėjimo būdą.

Q: Ką daryti, jei produktas negali būti naudojamas?

Prašome užtikrinti, kad produktas yra tinkamai naudojami pagal vartotojo vadovą.Dėl papildomos paramos susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tiesiogiai.

Q: aš negavau sklypo dar, bet tai rodo "pristatyti" siekiant išsamiai puslapyje.Ką turėčiau daryti?

Prašome patikrinti su savo vietos po pirmosios už sklypas info.Dėl papildomos paramos, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo skyrių.

Q: Kodėl mano sklypo grįžo?

A: tai todėl, Kad gauna adresas ar telefono numeris yra neteisingas arba logistikos bendrovė negali laivo į savo adresą.Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tiesiogiai, jei klausimas kartojasi.

Atsiliepimai:

Visi produktai yra 100% originalus NAUJI ir patikrinti prieš siunta

1.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų siekimas.Taigi, jei nėra nieko, kad jūs nepatenkinti,(įskaitant ir mūsų produktų ir paslaugų, arba kitas dalykas).Prašome susisiekti su mumis tarnauti jums vėl, kol jūs įdėti, kad ginčo, mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

2.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos, prašome palikti Postive Atsiliepimai(5 žvaigždučių)už mus,tai yra labai svarbu mums.

Funkcija 1 Analinio Sekso Žaislai
Funkcijos 2 Analinis dildo
Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No
Funkcija 5 silikoninis dildo
Diacreet diskretiška pakuotė
Medžiaga Medicininio Silikono
Dydis sex toys for women, Please check the details page picture
Prekės Pavadinimas FAAK
Spalva juoda
Elemento Tipas Dildos
Funkcija 4 Massager moterims, vyrams
Modelio Numeris moteris vyras analinis dildo
Funkcija 3 dildo žaislai
Kilmės Žemyninė Kinija

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.