Ilgomis Rankovėmis Jogos Viršūnes Moterų Quick Dry Treniruotės Marškinėliai Pusėje Raišteliu Ruched Slim Sporto Salė Viršų

0
0 Atsiliepimai

€29.95 €20.96
Kiekis:

SKU: 1409958

Raišteliu uždarymo

Super Tampri Medžiaga: augalo viršūnės joga yra pagamintas iš 80%Nailono ir+20%Spendex mišinys audinio, kuris yra lygus, tampri ir orui.ne permatomas, nestoros.Besiūlis dizainas padeda jums padaryti kiekvienas judesys be trinties jūsų odos.

Glostantis ir Funkcionali Detalė: Reguliuojamas raišteliu ant abiejų pusių, lengvai keisti savo išvaizdą, normalus ilgis padengti pilvo ar susieti jį parodyti savo juosmens kreivė.Nykščio skyles išlaikyti rankovėmis pasklisti, kai jūs judėti.

Slim fit long sleeve tee funkcijų klasikinis įgulos kaklo lengva kasdien dėvėti.Trijų spalvų:Koralų Rožinė,Ice Blue,Black.Trijų dydžių pasirinkti.

Kelis Occassion: Mūsų treniruotės viršūnes tinka joga, mankšta, fitneso, treniruoklių salė, bėgimo, bet kokio tipo treniruotės ar kasdieniam naudojimui.Mūsų aktyvaus marškinėliai derinti mados, funkcijos ir veiklos

IDĖJŲ ir RŪPI: Mes stengiasi pasiūlyti kiekvienam klientui geresnes paslaugas ir produktus nuo pradžios iki pabaigos.Tikimės, kad kiekvienas iš jūsų turės būti įvykdytos.

.

Elemento Tipas Marškinėliai
Prekės Pavadinimas WINSIR
Modelio Numeris GZSYF_ TM0018_44
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Lytis MOTERIS
Departamentas Pavadinimas MOTERIS
Funkcija Anti-Pilling, Anti-Trauktis, Nuo Raukšlių, kvėpuojantis
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Sportas Tipas Joga
CN Zhejiang
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Stretch & Spandex

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.