Gyvenimo Ciklo Dėlionės Dėklas Mediniai Gyvavimo Ciklo Dėklas Grybų Bamblys Medienos Pjūklelis Dėlionės, Žaislų, Gyvavimo Ciklo Grybų Anksti

0
0 Atsiliepimai

€26.83 €10.19
Kiekis:

SKU: 1414357

Aprašymas:

Leiskite vaikams suprasti, gyvavimo ciklo grybai, suprasti gyvūnų rūšių, plėtoti vaikų rankas-mąstymas ir įgūdžiai, ir ištirti džiaugsmo ir jausmas pasiekimas su vaikais.

Kiekvienas gabalas dėlionės turi savo švietimo prasmę, kuri gali padaryti, kad kūdikis lengviau suprasti ir ugdyti vaiko stebėjimo galimybė.

Mūsų " Grybų Gyvavimo Ciklo Medžio Dėklas medžiaga, kad bukas medinės.ji turi daug dorybėmis gražus grūdų, net tekstūros ir kietumas.

Savybės:

Produkto pavadinimas: Grybų Gyvavimo Ciklo Medžio Dėklas

Svoris: 300g

Dydis: 30*22.5 cm

Medžiaga: mediena

Tinka nuo 3 metų ir daugiau

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, nuotraukas, kai kurie produktai gali būti šiek tiek spalvų skirtumas, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas dėl skirtingų vadovas matavimai.

Sąrašas:

1*Gyvavimo Ciklo Medžio Dėklas(grybai)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Burless Medienos Medžiagos】Montessori grybų gyvavimo ciklo medžio dėklas pagamintas iš burr-nemokamas medienos medžiagos, jaučiasi patogiai ir nebus nulio vaikų pirštus.

2.【Lengva Žaisti】Ji yra atviro tipo ir gali būti naudojami imituojant gyvūnų korteles, mėginių, surinktų iš gamtos, lapai ir pan., ji gali gilinti savo supratimą apie tai, natūralūs augalai ir gyvūnai, o tu žaidi.

3.【Montavimo Plokštelės】grybų gyvavimo ciklo dėklas puikiai pristato koncepciją grybų augimo ciklo, kiekvienas mažas dėlionės gali tilpti plokštelės gerai, yra lengva saugoti, ir nėra lengva patekti.

4.【Mielas Grybo Formos】Kas mažai medienos medžiagos grybų galvosūkį Montessori grybų gyvavimo ciklo dėklas yra labai mielas ir gali pritraukti vaikų interesus.

5.【Ugdyti Mokslinio Mąstymo Sugebėjimą】 grybų gyvavimo ciklo medžio dėklas yra ciklas, gyvūnų ir augalų, naudojamų gamtos, padėti vaikams suprasti, susijusių žinių apie gyvūnus, augalus gamtoje.

Rekomenduojame Amžius 6-12y
Puzzle Stiliaus 3D DĖLIONĖ
Kilmės Žemyninė Kinija
Lytis Unisex
Stilius Geometrinės Formos
Medžiaga Mediena

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.