Tv Nuotolinio Valdymo Žaislas Muzikos Nuotolinio Valdymo Žaislas Mažiems Vaikams Mokytis Nuotoliniu Valdymu Ir Apsimesti, Mobilusis Telefonas Žaislai Vaikams Įdomus Muzikos

0
0 Atsiliepimai

€5.44 €2.73
Kiekis:

SKU: 1415744

Savybės:

1. Jūsų vaikas bus pagerinti savo vaizduotę ir mokymosi įgūdžius grojant vairavimo modeliavimo žaidimai.

2. Tv Nuotolinio Valdymo Žaislas turi įvairių įdomių garso efektų, įskaitant kelis muzikos ir automobilių garso efektai.

3. Kūdikių Žaislų Remote " yra puiki dovana jūsų vaikams, ir juos nustebinti.

Specifikacija:

Gaminio medžiaga: ABS, elektronikos komponentų produktus

Dydis: 16.5*5*2.5 cm/6.49*1.96*0.98 į

Produkto svoris: apie 90g

Produkto pakuotė: kartoninė

Maitinimo režimas: 2 AA baterijos (turi būti pateikta sau)

Pakavimo sąrašas:

Nuotolinio valdymo žaislas*1

Kokios patarimai:

Gaminio matmenys yra matuojami vertus, yra šiek tiek klaidų, prašome, atleisk man, prašom kreiptis į tikrasis produktas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Keli Muzikos】Tv Nuotolinio Valdymo Žaislas turi įvairių įdomių garso efektų, įskaitant kelis muzikos ir automobilių garso efektai.Ji turi juridinio asmens statusą ir minkšta spalvų atitikimo su gražus mėlynos ir raudonos spalvų.

2.【Ikimokyklinio Žaislai】Nuotolinio valdymo Žaislas Kūdikiui yra labai ankstyvos vaikystės žaislą.Tegul jūsų vaikas imtis iniciatyvos mokytis transporto žinių, ir skatinti vaikų smalsumą ir kūrybiškumą.

3.【Kietas ABS】Kūdikių Nuotolinio valdymo pultas nėra jokių kenksmingų medžiagų.Kiekvienas kraštas domino yra sklandžiai ir poliruoti be šerpetų, užtikrinti savo vaikų saugumą žaidžiant.

4.【Lengva Atlikti】Kūdikių Nuotolinio Valdymo Žaislas gali puikiai kelionės žaislų mažomis rankomis, maža ir lengva nešiotis.Imtis šio kid-friendly smegenų veiklą vykdyti nustatytas lauke, kur jums eiti.

5.【Puiki Dovana】vaikų Žaislų Remote " yra puiki dovana jūsų vaikams, ir jums gali nustebinti juos Kalėdiniai, Helovino ir daugiau.Tai yra pasirinkimas, švietimo žaislai rekomenduojami mokymosi ekspertai, skirtos kūdikiams.

Lytis Unisex
Rekomenduojame Amžius 6-12y
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Žaislas Telefonai
Medžiaga Plastikiniai

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.