Kavos Medžiaga Milteliai Adata,58Mm biri pudra Mašina, Kavos Pušies Milteliai Adata Su Pagrindo Kavos Rankena biri pudra

0
0 Atsiliepimai

€27.54 €20.93
Kiekis:

SKU: 1416535

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Šis espresso maišyklės naudoja bauda adatos, barista išjudina kavos, o ji sėdi portafilter, ji gali padėti tolygiai paskirstyti kava portafilter skatinti daugiau net ištraukti ir geriau espresso.

TINKAMAS DYDIS - dydis, adata platintojas yra patv.Speciali adatų konstrukcija ir išdėstymas leidžia ne tik pagal portafilter krepšelio dydis, jis gali būti taikomas visiems kavos portafilters.

SUMAŽINTI NUKREIPIAMOS KLAUSIMAS - Prieš naudojimą šio wdt įrankis, kanalo virš portafilter padeda išvengti išsiliejimo.Kai maišymo veiksmų sulūžta jokių gumulėlių, ir renginiai iš tankis kavos per puck.Rezultatas yra sumažinti nukreipiamos ir didesnis, daugiau net ir ištraukimą.

PUIKI DOVANA IDĖJA NAMŲ BARISTA - Tai kavos maišant platinimo priemonė-tai puiki dovana savininkai daug ženklų, kad espresso aparatas, ši priemonė pakeis nuoseklumą espresso nuo bet kurią mašiną.

Spalva:juoda

Medžiaga:Metalas

Dydis:58mm

Pakuotės Turinys:

1 x milteliai adata

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Galia (W) 50w
Funkcija Šlapias ir Sausas
Sertifikavimo CE
Įtampa (V) 220V
Prekės Pavadinimas Cikuso
Kilmės Žemyninė Kinija
Baterijos Veikimo Trukmė NĖRA

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.