Turkey24pcs Piršto Plaukioja Rubcber Suaugusiųjų Partija Pasisako Juokinga Halloween Kalėdų Vakarėlį Veiklos FingerNovelt

0
0 Atsiliepimai

€15.10 €6.04
Kiekis:

SKU: 1462525

Aprašymas:

1. Šis minkštas guminis žaislas yra pusiau rankų darbo su TPR + balta alyva.Gaminio išvaizdą yra mielas ir ryškus, ir apskritai minkšta, elastinga, ir didelio klampumo gali prilipti prie stiklo ar lygus, medinės sienos, ir tada riedėti žemyn.

2. Juda procesas yra gyvas ir juokingas, pilnas džiaugsmo.Nes medžiagos savybės produktas, nėra pavojaus proceso veikla/žaisti ir yra mylimas vaikams nuo 3 metų ir suaugusiems.

3. Šis produktas taip pat gali būti naudojamas metimu, įdėti pirštą ant galvos produktas, pailginti koją/uodegą, siekia tikslo, ir tada atleiskite, produktas bus skristi į tikslą, prilimpa prie taikinio kūno, ir produktas neturi būti pažeistas, kaip visuma.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: TPR Turkija Timpa

Medžiaga: TPR+balta alyva

Dydis: 8.5*6.5*1.5 cm/3.35*2.56*0.59 į

Svoris: apie 200g

Pakavimo Sąrašas:

Turkija Timpa*24

Pastaba: Prašome tai padaryti nėra nukreipti pažeidžiamų žmogaus kūno dalių (pvz., akis).

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Gražus Šalis: Jūs gausite 24toys.Jūs galite naudoti ją į lenktynes per vakarėlius ar renginius, įtraukti į šventinę atmosferą.Tai gali palikti nepamirštamų įspūdžių ir svečiai, ir juos smagu.

2.Aukštos klasės Medžiaga: Aukštos kokybės TPR naudojama jo statybai.Jis turi ilgas tarnavimo laikas, malonus elastingumas, yra tvirti ir patikimi, ir nėra lengvai neveikia.Jis gali būti naudojamas su užtikrinimo.

3.Perdirbamų Žaislas: Plaukioja Chickenis galima nuplauti švariu vandeniu, jei ji dulkes nuo savo kūno.Jis turi ilgą tarnavimo laiką, yra saugus ir patikimas, ir yra daugkartinio naudojimo.Tai maloni ir tvarkinga.

4.Paprasta Naudoti: tiesiog traukti ar mesti Gumos Chickenand ji atsimuša į sieną, ritininis išjungti.Tai įdomus, jūs galite žaisti su savo draugais ir pamatyti, kas gali mesti kuo toliau.

5.Gana Dovaną: Jis atrodo gražus ir spalvinga ir minkšta, tampri, ir gana lipni visos.Ji gali būti naudojama tiek laisvalaikio žaisti ir socialiniai susibūrimai, ir tai daro puiki dovana tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Sertifikavimo CE
Kilmės Žemyninė Kinija
Rekomenduojame Amžius 12+y
Lytis Unisex
Medžiaga Medvilnės

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.