Vežimėlis Kablys Vežimėlis Užrašinė Maišelyje Kablys Laipiojimo Kabliukų Sagtis Kūdikio Vežimėlis Acc

0
0 Atsiliepimai

€1.84 €0.92
Kiekis:

SKU: 147714

Savybės:

OOTDTY

Patvarus Vežimėlis Kabliukai: Mūsų vežimėlis kablys pateikti savo rankinėje, mama maišo, vystyklų krepšys, patogi vieta, kurią lengva patekti, atleiskite rankas už jos ribų, pakabinimo kablys tinka daugiausia kūdikių vežimėliais ar vežimėliai, vaikiški dviračiai, kūdikių vežimėliai.

Lengva Įdiegti: vežimėlis kablys lengva surinkti su reguliuojamo nailono diržas, patvarus metalinis kablys, paprastas dizainas, siekiant užtikrinti, ji gali nustatyti, kad vaikutis juosta sandariai, universalus dydis ir reguliuojamas ilgis neribojamas baras formos ar dydžio, lankstus, kad būtų galima reguliuoti ilgį, kaip ir savo reikalavimą.

Patikima Medžiaga: kūdikio vežimėlis kablys pagamintas iš patvaraus nailono diržas & aliuminio lydinio kablys medžiagos, dėvėti, atsparus su patvarus veiklos, sunkiųjų guolis svoris pakrovimo.

Universalus kelionių Organizatorius Kablys: Mūsų organizuojant kablys matomas su metaliniu kabliu vaizdo įrašas gali būti užrakinta kad daiktai prarasti, kablio galima kabinti maišelį arba kitą mažai produktų, tinka įvairių rankena barai, priešslydžio sistema ir stabili ilgalaikio.

Platus naudojimas: universali vežimėlio kabliai, kuris suderinamas su kūdikio vežimėlį, dauguma tipo vežimėlį, vežimėlį, ir dviračiai, motoroleriai, vežimėlis, vaikštynė, golfo krepšelį, paplūdimio kėdės, ir daug objektų, su rankena barai, lengva įdiegti, naudojant kelis aplinkybėmis taikoma.

Techniniai duomenys:

Produkto Aspektas: Kaip nuotraukose parodyta

Medžiaga: Nailonas, Aliuminio lydinio

Spalvų Pasirinkimas: Black(Type1)/Black(Type2)/Black(Type-3)/Black(Type4)/Red(Type2)/Red(Type-3)/Red(Type4)/Purple(Type2)/Purple(Type-3)/Purple(Tipas 4)/Gold(Type2)/Gold(Type-3)/Gold(Type4)/Green(Type2)/Green(Type-3)/Green(Type4)/Blue(Type2)/Blue(Type-3)/Blue(Type4)

Komplektą Sudaro:

1x Kūdikio Vežimėlis Kablys

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Kilmės Žemyninė Kinija
Amžius 7-12m
CN Kinija
Medžiaga Poliesteris

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.