AC600 2.4 G 5G 12dBi Dual Dažnių Belaidžio Kartotuvo Didelės Galios Lauko WIFI Router Point/CPE/WISP Tinklo Signalo Stiprintuvas Antenn

0
0 Atsiliepimai

€61.36
Kiekis:
  • Kategorijos: Namų Elektronikos Priedai
  • Žymos: fotoaparatas dirželis lauko, poe nvr plokštė, led lauko aut, 100 maršrutizatorių medienos, signalo stiprintuvas ford, tinklo plokštė ac600, wifi router we1626 omni, daug signalo stiprintuvas, peq 25 dvigubas jungiklis, domofonas didelės galios.

SKU: 148614

Ypatybė: AC600 HighPower Wi-Fi AP/Kartotuvas yra daugiausia naudojamos teikiant nemokamą "Wi-Fi" paslauga, didelis plotas, tokių kaip factory, bendrija, gatvės ar kt. 802.11 AC yra naujos kartos WiFi.Suderinamas su IEEE 802.11 ac/a /n/g/b standartus.Išplėsti "Wi-Fi" ryšio zonos lengvai, ir pašalinti "Wi-Fi" negyva zona.Ultra spped iki 600Mbps 2,4 GHz ir 5 ghz dažnių juostoje kartu.Vienu metu 2.4 GHz 150Mbps ir 5 ghz 450Mbps ryšius. 3 darbo režimas: Bevielis AP, Kartotuvas, Maršrutizatorių. 2 x išorinė Antena 7dBi, 1 Antena 2.4 G ir 1 Antena 5G. 1 x 100/10Mbps Auto-Derybų Ethernet WAN prievadas. 1 x Reset mygtukas leidžia naudotojams iš naujo nustatyti įrenginį, kad pradinės konfigūracijos. 2.4 G ir 5G perdavimo galia yra reguliuojama.Iki 1000mW dėžė power Boost režimu ir glaudesnio imtuvas.WPA-PSK/WPA2-PSK šifravimą pateikti vartotojo tinklų, su aktyvia gynyba nuo saugos grėsmių.Integruotas Pasyvus "Power over Ethernet" (PoE).Statyti apsauga nuo žaibo (15KV ESD).Labai stiprus oro sąlygoms dizainas ir Korpusas.Originalus dizainas, privatus Įrankiai.Specifikacijos: Elemento Tipas: Wi-Fi AP/Router Medžiaga: ABS Dydis: 13x5cm/5.1x1.9in Spalva: Balta Kištuko Tipas: JAV ar ES Kištukas(Pasirinktinai) Wi-Fi Palaikomas Dažnis: 2.4 G ir 5G Šifravimo režimą: WPA-PSK/WPA2-PSK Tipas: Belaidis, Kaip tai veikia: 1.Vieta dirželiai per angas atgal AP/Router ir tada aplink stulpą Sugriežtinti dirželiai. 2.Prijunkite vieną pabaigos LAN kabelį prie POE uoste, jeigu Power purkštukas (benzinas), o kitą galą-LAN kabelis LAN prievado AP/Router. 3.Prijungti LAN prievadas galios injectt PC naudojant kitą LAN kabelį. 4.Prijunkite maitinimo adapterį į sieninį elektros lizdą. 5.Ryšys bus panašus į paveiksle po aukščiau nurodytus veiksmus, yra baigtas.Pakuotėje: 1 x Wi-Fi AP/Router 2 x Antenos, 1 x Maitinimo Adapteris 1 x POE Konverteris, 1 x RJ-45 Tinklo Kabelis 1 x Pagrindinis korpusas laikiklis 1 x montavimo Varžtas 2 x Kabelis ryšiai 1 x Greitas Montavimas

Laivybos Laikas Patarimai:

Visas paketas siunčiamas E-pakelis arba POSTNL Registruota pašto laivas metodas.su sekimo numerį galite sekti paketo statu.tai yra saugumo saugaus krovinių.Laivybos laikas yra apie 15--45 dienų.Todėl įvairių šalių politikos krypčių ir oro sąlygų ir kitų priežasčių.siunčiami į skirtingas šalis ,laivybos laikas bus skirtingas.Turi klausimų.prašome nedvejodami susisiekite su manimi per ali pranešimą.ačiū!

Atsiliepimai:

Palikti neigiamų atsiliepimų yra negali išspręsti problemos.Yra daug daugiau teigiamų būdų etapas, tai apie gerus bendravimo Prašome išsiųsti pranešimą su mumis per 137festival.lt.mes pasistengsime mums geriausia spręsti jūsų problemą.ačiū!

Apie Mokesčius:

Mes stengiamės, kad paslauga jums.Nes custom taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje, muitų ir akcizo mokesčiai yra ne mūsų atsakomybė, ir mes ne kompetentingi atsakyti į klausimus šia tema.Prašome tyrimų savo šalies tarifai ir importo akcizų prieš perkant..

Darbo HYT TK-310 TC-320

Sertifikavimo CE
Jungtis Desktop
Išėjimo įtampa NĖRA
Naudojimas Perjungimo
Kilmės Žemyninė Kinija
Išėjimo Tipas NĖRA

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.