Sunkvežimio vairuotojas Hat Hip-Hop Butas Bill Kraštų Reguliuojamas Unisex Krepšinio Šalis Paradas nuo Saulės Pėsčiųjų Veikia Žvejybos 24BD

0
0 Atsiliepimai

€4.58 €2.98
Kiekis:

SKU: 1486653

Teniso Golfo Kamuolys Skrybėlę Beisbolo kepuraitę Kvėpuojantis Sporto Skydelis Bžūp Dirželio Sagtis, Alpinizmo Bžūp Kolonėlė Veikia Sunhat 24BD

Savybės:

visiškai naujas ir aukštos kokybės

Medžiaga: Pagaminti iš medvilnės medžiagos.Jis yra lengvas, kvėpuojantis, minkštas ir tvirtas audinys premium.Tai visiems sezonams tinkamas beisbolo skrybėlę, jus šilta žiemą, apsaugo nuo saulės UV spindulių vasarą.

Klasikinis Dizainas: Tobulas stiliaus, įvairių skirtingų spalvų, kad atitiktų jūsų individualumą.Laisvi ir žemo profilio leis jums jaustis patogiau dėvėti.Premium audinio, užuomina ruožas, ir minkštųjų jaustis atnešti tiek prabangos ir komforto, kad jūsų dieną.

Reguliuojamas Tinka: Vienas dydis reguliuojamas dirželio sagtis tinka labiausiai, vyras ar moteris.Vienas dydis tinka daugumai žmonių.Skirta ne tik apsaugoti nuo saulės ir vėjo, bet labiau tinka lauko veikla.

Beisbolo Kepurę Pack: Mes turime įvairių spalvų, kad atitiktų jūsų įvairių dėvėti poreikius.Paprastas dizainas yra gražus atitikimo kelis rūbų stilių ir atneša jums skirtingą nuotaiką kiekvieną dieną, žavesio paprastumo.

Dėvėti Kartų: Mūsų reguliuojamas unisex beisbolo kepurės gali būti dėvimi su įvairių laisvalaikio drabužiai.Puikus pasirinkimas reguliariai kasdien naudoti ir lauko veikla, pavyzdžiui, iš gamintojo, veikia, kelionės, dviračiai, golfas, tenisas, ir kiti lauko renginiai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Medvilnė

Spalva: Raudona/Juoda/Balta

Pakuotės Svoris: apytiksl.80g

Hat Apskritimo: col.56-62cm/22.0-24.4 į

Komplektą Sudaro:

1Pc x Beisbolo kepuraitę

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Modelio Tipas Kietas
Funkcija Skėtį nuo saulės
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Medvilnės
Modelio Numeris 24BD7AK100935-R
Lytis Unisex

0 Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.